Alle Nieuws

Ubisofts nieuwste muzikale ervaring Ode nu verkrijgbaar

door Eszy
27-11-2017 19:17
Geen reacties

Vandaag onthult Ubisoft een nieuwe, experimentele ‘game’, die direct verkrijgbaar is voor Windows PC via Uplay: Ode. In Ode, ontwikkeld door Ubisoft-studio Reflections, gaan spelers op een muzikale en visuele reis door betoverende en beeldschone landschappen.

In tegenstelling tot traditionele games, bevat Ode geen gids, tutorial of hints. Daardoor ontdekken spelers de in-game wereld op hun eigen tempo en op hun eigen manier. Het enige doel: vreugde verspreiden!

In Ode struint hoofdpersonage Joy door vier verschillende muzikale tuinen om gevallen sterren te verzamelen. Hoe meer sterren de speler opraapt, hoe intenser de muzikale en visuele elementen worden.

De tuinen zijn gevuld met diverse muzikale planten die allemaal specifieke tonen laten horen en ervoor zorgen dat de speler in ieder level unieke achtergrondgeluiden hoort. Ode bevat bovendien kleinschalige uitdagingen die spelers voltooien om extra muzieklagen vrij te spelen. Samen vormen deze lagen unieke composities die gebaseerd zijn op de speelstijl van de speler.

Ubisoft-studio Reflections heeft Ode ontworpen met de simpele wens om een vrolijke en aangename ervaring voor spelers te creëren. Deze luchtige game weerspiegelt de kenmerkende stijl van Ubisoft Reflections, die spelerse eerder ervaarden in Grow Home, Grow Up en Atomega.

Ode is nu exclusief verkrijgbaar op Windows PC via Uplay voor €4,99.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden