Alle Nieuws

Open beta Steep Road to the Olympics start morgen

door Eszy
27-11-2017 12:22
Geen reacties

De open bèta van Steep Road to the Olympics gaat morgen van start en is tot en met 4 december gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

De open bèta bevat vijf uitdagingen uit Steep Road to the Olympics: afdaling en big air in Zuid-Korea en twee snowboarduitdagingen en één wingsuit-uitdaging in Japan. Bovendien krijgen spelers de kans om een deel van de unieke map van Japan te ontdekken.

De open bèta van Steep Road to the Olympics kan vanaf 28 november om 00:00 uur alvast gedownload worden op PlayStation 4, Xbox One en PC (via Uplay). Op 28 november gaan de servers om 18:00 uur live, waarna iedereen met de open bèta aan de slag kan.Het uitbreidingspakket Steep Road to the Olympics is voor Steep-spelers vanaf 5 december los verkrijgbaar voor €30,-. Ook is de Steep Winter Games Edition, inclusief de game en het uitbreidingspakket, vanaf 5 december verkrijgbaar. Voor de echte fanaten, is de Steep Winter Games Gold Edition met de game, het uitbreidingspakket en de Steep Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de uitbreidingen die momenteel al beschikbaar zijn, plus verschillende sporten, uitdagingen en kleding, tevens vanaf 5 december verkrijgbaar.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Steep (Winter Games Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden