Alle Nieuws

Worms W.M.D nu verkrijgbraar op de Switch

door UC52
23-11-2017 15:39
Geen reacties

De Worms zijn weer terug met hun meest verwoestende game aller tijden. Met een prachtige, handgetekende 2D-look, een volledig arsenaal aan wapens, voertuigen, gebouwen en het maken van items is Worms W.M.D. de beste Worms-ervaring ooit!

In Worms W.M.D voor de Nintendo Switch kunnen spelers zowel thuis als onderweg de volle kracht van alle campagnemissies, levels, aanpassingen en updates ervaren, waaronder Liberation en de favoriete Forts-stand.

Worms W.M.D voor Nintendo Switch bevat ondersteuning voor het spelen met één Joy-Con, lokale draadloze multiplayer en lokale en online multiplayer in een hilarische wormenoorlog. Dus waar je ook bent: grijp je betonnen ezels, trek de pin uit je heilige handgranaten en trek je superschapen een cape aan om de hel te doen neerdalen op je vijanden met Worms!

Prachtige 2D

De beste implementatie van de Worms-formule toe nu toe met een gloednieuw Worm-personage en schitterende, digitale 2D-vormgeving.

Voertuigen

Worm-oorlogsvoering wordt serieuzer in de vorm van de introductie van voertuigen (voor de allereerste keer in de serie). Domineer het landschap in oorlogszuchtige tanks, kies het luchtruim om een regen van kogels los te laten vanuit helikopters, en nog veel meer!

Gebouwen

Verover tactisch voordeel door je Worms uit het zicht te houden en in een gebouw te verstoppen om ze tegen rechtstreekse aanvallen te beschermen!

Creatie

Je hoeft niet meer te wachten terwijl je tegenstanders met hun beurt bezig zijn! Pak de creatiekratten die uit de lucht vallen om verbeterde versies te maken van items als het elektrische schaap, de bazookataart en de Heilige mijngranaat om op je vijanden los te laten!

Klassieke Worms-fysica en -gameplay

Onze gloednieuwe engine laat fan-favoriete deelnemers uit de serie herleven en markeert de herintroductie van het geliefde klassieke ninjatouw.

Nieuwe en klassieke wapens

Meer dan 80 wapens en gebruiksvoorwerpen tot je beschikking, inclusief tal van terugkerende klassiekers en een paar nieuwkomers waaronder de twijfelachtige telefoonbatterij, het ongewenste cadeau en de OMG-aanval.

Vast geschut

Er is een reeks verschillende soorten geschut in het landschap geplaatst, waarmee je oorlogszuchtige wormen NOG meer schade kunnen aanrichten!

Hilarische singleplayer en online en lokale multiplayer oorlogsvoering

Worms W.M.D. komt met een oorlogskist aan trainingsmissies, campagnemissies en uitdagingen voor de solospeler. Train jezelf en richt dan online een ravage aan in multiplayerstanden, waaronder een klassement met ruimte voor zes spelers op elke kaart!

Voor het eerste op de Nintendo Switch, maar nu met extra geweld!

Een heel nieuw thema: de ruimte!

Nieuwe paddenstoel- en boomforten.

Nieuwe aanpassingen, waaronder drie nieuwe outfits en drie nieuwe grafstenen om het heengaan van je ongewervelde vrienden te herdenken.

Vergelijk prijzen  Worms Weapons of Mass Destruction

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden