Alle Nieuws

Assassin's Creed Origins Tweede 'Trial of the Gods' - Sobek

door UC52
22-11-2017 11:32
Geen reacties

De Goddelijkheid van Faiyum

Sobek was de godheid die een van de gevaarlijkste roofdieren uit het Oude Egypte belichaamde. De Nijl krokodil was voornamelijk berucht voor zijn vraatzucht, grootte en kracht. Egyptenaren waren op hun hoede en citeerden spreuken ter hunner bescherming wanneer ze wateren met krokodillen overstaken. Berucht als de angstaanjagende god van het water, is Sobek de god van het water en de vruchtbaarheid. Zoals velen van zijn kinderen, was Sobek een figuur die zowel gevreesd als gerespecteerd werd.. Vaak afgebeeld als een krokodil of een man met krokodillenkop, is Sobek een indrukwekkende figuur die het gevaar bevestigt van zijn pad te kruisen.

Volgens oude bronnen, werden er speciaal krokodillen gekweekt om Sobek te vereren in de tempels die voor hem werden opgericht. Als je de Fayium tempel van Sobek bezoekt in Assassin’s Creed Origins, kan je een aantal van deze bekende belichamingen van de god tegen het lijf lopen.

Vereisten

Om het op te nemen tegen Sobek, moet je de opdrachtenreeks met de naam Aya voltooien. Eenmaal deze sequentie beëindigd, krijg je de melding voor een quest en een locatie waar je zal vechten. Hoewel je deze Trial op eender welke moment kan aangaan na het krijgen van de quest, is het aangeraden om level 40 te hebben om het op te nemen tegen Sobek.

Beloning

Je zal een item ontvangen van de Anubis uitrustingsset bij de eerste succesvolle voltooiing van het event. Als je je vaardigheden verder wil blijven testen, zal je XP en drachmes ontvangen.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Origins

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden