Alle Nieuws

Ubisoft Berlijn opent begin 2018 en gaat meewerken aan Far Cry-serie

door _TheGamer_
17-11-2017 12:35
Geen reacties

Ubisoft heeft meer informatie over haar nieuwe ontwikkelingsstudio in Berlijn onthuld. Het team gaat zich focussen op het meewerken aan grote Ubisoft-franchises, te beginnen met de geprezen Far Cry-serie. Istvan Tajnay is aangewezen als Studio Manager en rapporteert aan Benedikt Grindel, Managing Director van Ubisoft Blue Byte. Istvan werkt bij Ubisoft Blue Byte sinds 2012, meest recentelijk als Studio Operations Director. De studio in Berlijn opent begin 2018.

“We zijn erg blij met de opening van Ubisoft Berlijn en we kijken ernaar uit om mee te werken aan de Far Cry-serie, samen met de andere Ubisoft-teams“, aldus Istvan Tajnay, Studio Manager bij Ubisoft Berlijn. “In het eerste jaar gaan we een kernteam van ongeveer 50 ontwikkelaars samenstellen, elk met hun eigen expertise. We zijn momenteel aan het rekruteren om deze posities in te vullen en tot dusver is de ontvangst overweldigend positief en krijgen we kandidaten van hoog niveau binnen.”

De nieuwe studio bevindt zich in het centrum van Berlijn, op wandelafstand van de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm, de Berlijnse Zoo en de Kaiser Wilhelm Memorial Church.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden