Alle Nieuws

Finalisten ESL Benelux Championship bekendgemaakt

door UC52
15-11-2017 21:10
Geen reacties

Finalisten ESL Benelux Championship bekendgemaakt. Gamers strijden zaterdag 18 november en zondag 19 november om duizenden euro's in zinderende esports-finales...

ESL Benelux, onderdeel van ’s werelds grootste esports-organisatie ESL, heeft de finalisten bekendgemaakt van de wintereditie van ESL Benelux Championship. Zij zullen dit weekend op Bright Day strijden om een deel van de 18.250 euro tellende prijzenpot. Bright Day is het grootste tech-evenement van de Benelux en is inmiddels compleet uitverkocht.

Bezoekers kunnen zaterdag 18 november en zondag 19 november in de Jaarbeurs Utrecht tijdens hét technologie evenement van het jaar de finales van vier competities bijwonen. Zo worden de finales gespeeld van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, HearthStone en Rocket League. Daarnaast zijn de finales online live te volgen via Twitch en de Facebook pagina van ESL Benelux.

 

 

Afgelopen weekend streden de beste esports-teams uit de Benelux om een finaleplaats op Bright Day in de studio's van ESL te Haarlem. Na een zinderende halve finale, hebben het Belgische team Sector One en het Nederlandse team Echo Zulu een plek weten te veroveren in de League of Legends-finale. Finalisten voor Counter-Strike: Global Offensive zijn Defusekids en Oserv. 

Gamingliefhebbers zullen extra blij zijn met Hearthstone en Rocket League, want voor deze games vinden dit weekend zowel de halve finales als de finales plaats. In de halve finales van Hearthstone zal Arneej het tegen Narra opnemen, en Sjoesie tegen Babbelbox. In de halve finales van Rocket League speelt Causing Panic tegen Game Fist, en ToxicFalcons tegen mCon. Naast het bekijken van esports-finales op een groot podium, kunnen bezoekers van de ESL Benelux Championship ook kennis maken met ESL-partners, zoals Media Markt, Logitech en Ubisoft die tijdens Bright Day gaming producten showcasen en verkopen. 

Het speelschema van de finals van de ESL Benelux Championship ziet er als volgt uit:
Zaterdagochtend: vanaf 09:00 uur halve finales en finale Hearthstone
Zaterdagmiddag: vanaf 14:00 uur finale League of Legends
Zondagochtend: vanaf 09:00 uur halve finales en finale Rocket League
Zondagmiddag: vanaf 14:00 uur finale Counter-Strike: Global Offensive

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden