Alle Nieuws

Nationaal Militair Museum vormt strijdtoneel voor Call of Duty: WWII

door UC52
02-11-2017 09:55
Geen reacties

Vrijdag 3 november komt de langverwachte videogame Call of Duty: WWII uit.  Om dit te vieren organiseert uitgever Activision vandaag een grootse liveshow in samenwerking met het Nationaal Militair Museum in Soest. Tijdens de show nemen acht teams bestaande uit bekende Nederlanders het tegen elkaar op.

Vanavond vindt de Call of Duty: WWII-liveshow plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Het museum vormt de perfecte setting voor het event, vanwege de onlosmakelijke verbinding met de Tweede Wereldoorlog. Omgeven door historische voertuigen en voorwerpen uit de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht nemen acht teams het vanaf 22:00 tegen elkaar op in de nieuwe multiplayer.

“Call of Duty: WWII weet het strijdtoneel van de Tweede Wereldoorlog levensecht te vatten. We denken dat de game een mooie manier is om onder een jonge doelgroep bewustzijn te creëren over alle gebeurtenissen in de oorlog”, zegt Hedwig Saam, directeur Nationaal Militair Museum. “De collectie van het Nationaal Militair Museum maakt die historie tastbaar en toont waarom we die tijd, en alle offers die sinds die tijd zijn gebracht, niet mogen vergeten.”

De squads bestaan uit artiesten, voetballers, YouTubers en de redactie van de populaire website Dumpert. Onder andere dj-duo W&W, rapper Boef, keeper Kenneth Vermeer en de mannen van StukTV gaan de strijd met elkaar aan.

Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call Of Duty WWII

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden