Alle Nieuws

World of Final Fantasy zeer binnenkort naar de PC

door _TheGamer_
01-11-2017 23:35
Geen reacties

Square Enix, maakt vandaag bekend dat het betoverende World of Final Fantasy op 21 november 2017 naar de PC (Steam) komt.

World of Final Fantasy verscheen oorspronkelijk voor de PlayStation®4 en handheld PlayStation Vita. De game combineert klassieke RPG-mechanieken met verfrissende en fantasierijke beelden waar zowel fans als nieuwkomers in de serie van zullen genieten. Spelers kunnen diverse bekende monsters uit FINAL FANTASY vangen. Vervolgens kunnen ze deze wezens  aanpassen en laten evolueren met een innovatief stapelsysteem. Zo vormen ze krachtige monstertorens om zelfs de grootste vijanden te overwinnen. Vergezeld door iconische wezens en personages uit de FINAL FANTASY-serie, gaan spelers met de tweeling Lann en Reynn op avontuur om de mysteriën en geheimen van het uitgestrekte land Grymoire te ontdekken.

Nieuw in deze versie zijn:

    STEAM trading cards
    STEAM achievements
    Volledige ondersteuning van toetsenbord en controllers
    Diverse legendarische bonuswezens en –personages, inclusief Sephiroth, Balthier, White Chocobo, Glow Moogle en vele andere.

Wie de game aanschaft tussen 21 en 28 november ontvangt de Day One Edition. Deze bevat naast de game een digitale soundtrack met betoverende muziek uit de game en een schitterende bureaubladachtergrond met legendarische wezens en helden uit FINAL FANTASY. Fans kunnen de Day One Edition nu al aan hun verlanglijst toevoegen door de  STEAM-pagina van WORLD OF FINAL FANTASY te bezoeken.

Vergelijk prijzen  World of Final Fantasy

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden