Alle Nieuws

De eerste consoleversie van Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) verschijnt op 12 december 2017 exclusief voor Xbox One

door UC52
01-11-2017 09:25
Geen reacties

de eerste consoleversie van Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) verschijnt op 12 december 2017 exclusief voor Xbox One als onderdeel van het Xbox Game Preview-programma!

Dit is eerder vandaag bekend gemaakt tijdens de Paris Games Week, waar Brendan Greene (alias PlayerUnknown) en ik de Xbox-stand openden met Aaron Greenberg, de General Manager van Xbox Games Marketing.

Vanaf 12 december kunnen Xbox-fans dankzij het Xbox Game Preview-programma aan de slag met PUBG, dat zich nog steeds in de early access-fase bevindt. Net als voor de pc ontwikkelen we ook de Xbox One-versie met community-feedback. Daardoor zal de ultieme strijdervaring op Xbox One net iets anders zijn dan op de pc.

Naast de introductie van PUBG voor Xbox op 12 december hebben we nog meer goed nieuws: we liggen nog steeds op schema om de pc-versie 1.0 eind december te lanceren. 2017 was een geweldig jaar voor ons, en de release van versie 1.0 voor de pc en de Xbox-versie via Xbox Game Preview zijn belangrijke mijlpalen. Ik ben heel trots op wat we in korte tijd hebben bereikt en kijk met veel enthousiasme naar de toekomst.

Beide versies worden tegelijkertijd ontwikkeld, maar hebben allebei hun eigen ontwikkeltraject. Sommige functies voor Xbox One zullen nog veranderen of later worden toegevoegd, net zoals het geval was voor de pc, maar het is onze bedoeling om de ontwikkeling van beide versies zo snel mogelijk synchroon te laten lopen. Zoals jullie weten is community-feedback een belangrijk onderdeel van het succes van de game, dus we horen vanaf 12 december graag wat Xbox-fans van PUBG vinden en hoe we de game nog beter kunnen maken.

Om de aanstaande introductie van PUBG op Xbox One te vieren, hebben we in samenwerking met het Xbox-team drie beperkt verkrijgbare cosmetische packs ontwikkeld: het PUBG Warrior-pack, het PUBG Accessory-pack en het PUBG Tracksuit-pack. Deze packs zijn exclusief, eenmalig en gedurende een beperkte periode verkrijgbaar voor Xbox-spelers. Er zijn geen plannen om in-game-aankopen toe te voegen aan de Xbox Game Preview-versie, dus dit zijn de enige items die gedurende de previewfase te koop zijn. We zijn erg blij dat we deze packs nu kunnen aanbieden aan Xbox One-fans. We weten dat ze enorm hebben uitgekeken naar deze game en willen hen hiermee bedanken voor hun geduld en hun passie voor PUBG. De komende weken maken we meer bekend over de releasedatum en de prijzen.

Breng je een bezoek aan de Paris Games Week? Kom dan naar de Xbox-stand om The Wall te bekijken. In dit gigantische gameplay-evenement kunnen vijftig spelers het tegen elkaar opnemen in een reeks epische live-gevechten. Het is hele beleving om alle deelnemers aan een wedstrijd samen in één ruimte te hebben.

 

PlayerUnknown's Battlegrounds

VERGELIJK prijzen

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden