Alle Nieuws

Nieuwe South Park Phone Destroyer game onthuld voor de iOS en Android

door _TheGamer_
01-11-2017 06:25
Geen reacties

South Park: Phone Destroyer is vanaf 9 november 2017 verkrijgbaar voor iOS en Android. Begin aan een gloednieuw avontuur en speel als cowboys, piraten, tovenaars, cyborgs en zelfs almachtige goden met Cartman, Stan, Kyle, Kenny en alle andere inwoners van South Park. South Park: Phone Destroyer combineert real-time strategie met verzamelkaarten in explosieve gevechten door de hele stad. Spelers kruipen in de huid van de volledig aanpasbare New Kid en verzamelen, upgraden en gebruiken de kaarten van iconische karakters om hun ware kracht te ontketenen als ze tot leven komen op het slagveld.

South Park: Phone Destroyer bevat een hilarische singleplayer-campagne met 60 levels en meer dan 80 unieke kaarten. Spelers voltooien deze om hun kaartenspel op te waarderen, nieuwe uitdagingen te ontgrendelen en nieuwe kaarten en andere buit te verzamelen. Alsof dat nog niet genoeg is, dagen zij spelers van over de hele wereld uit voor real-time wedstrijden. Zo stijgen spelers in rang en claimen zij een plek op de wereldwijde ranglijst.

South Park: Phone Destroyer is gratis te spelen en omzeilt veelvoorkomende, irritante mechanieken omtrent hoeveel en hoe vaak je de game kunt spelen. De studio blijft de game bovendien ondersteunen en uitbreiden met regelmatige updates. Spelers beginnen hun eigen gevecht vanaf 9 november op iOS en Android!

South Park: The Fractured But Whole, de buitensporige opvolger van het succesvolle South Park: The Stick of Truth uit 2014, is daarnaast reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden