Alle Nieuws

Meer informatie over Coöp-modus Far Cry 5 bekendgemaakt

door _TheGamer_
31-10-2017 09:53
Geen reacties

Meer details van de Far Cry 5 online coöp-modus: ‘Friends For Hire’ zijn vandaag bekendgemaakt. Spelers kunnen vanaf 27 februari 2018 samenwerken met een vriend(in) om Hope County te bevrijden van de Project At Eden’s Gate cultus.

De Far Cry 5 online coöp-modus is direct na het voltooien van de openingsmissie speelbaar. Spelers behouden hun verdiende XP en uitrusting, op specifieke missievoorwerpen na. Elke speler verzamelt zijn/haar eigen uitrusting tijdens het verkennen van Montana. De spelers die de game host, is echter de enige speler die zijn/haar verhaalvoortgang behoudt.

Om spelers te helpen met het verslaan van de cultus kan de host nog steeds ‘Guns for Hire’ of ‘Fangs for Hire’ rekruteren, waardoor ze dus twee vrienden tegelijkertijd in hun team hebben. Far Cry 5 ‘Friends For Hire’ twee-speler coöp zorgt ervoor dat spelers Hope County verkennen en Project at Eden’s Gate uitschakelen op een verrassende en chaotische manier, waardoor de open wereld van de game nog beter wordt benut.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Far Cry 5

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden