Alle Nieuws

EA en FIFA brengen eSports naar miljoenenpubliek

door _TheGamer_
27-10-2017 21:18
Geen reacties

Vandaag kondigen Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Fédération Internationale de Football Association (FIFA) de lancering aan van de EA SPORTS FIFA 18 Global Series* voor The Road to the FIFA eWorld Cup 2018, een buitengewone competitie die miljoenen spelers en kijkers wereldwijd in vervoering zal brengen. Dit uitgebreide, verenigde ecosysteem tussen EA en FIFA vergroot jaar op jaar de schaal van FIFA-competities. Dit jaar is de aftrap op vrijdag 3 november. De competitie bereikt zijn hoogtepunt tijdens de FIFA eWorld Cup 2018, waar de winnaar zal worden uitgeroepen tot de onbetwiste wereldkampioen van EA SPORTS FIFA 18 in augustus 2018.
 

De Road to the FIFA eWorld Cup 2018 is een wereldwijd spektakel in meerdere fasen. Deelnemers kwalificeren zich op basis van hun online prestaties in de FIFA Ultimate Team™ (FUT) Champions** Weekend League of via speciale live-evenementen die gedurende het jaar worden georganiseerd. Na de kwalificatieronde bepalen EA en FIFA de 128 hoogstgeplaatste spelers (64 deelnemers op PlayStation®4 en 64 deelnemers op Xbox One) en nodigen die uit voor de EA SPORTS FIFA 18 Global Series Play-offs, waar ze zullen strijden om een van de 32 kwalificatieplaatsen voor de FIFA eWorld Cup 2018. De winnaar van de FIFA eWorld Cup 2018 wordt uitgeroepen tot wereldkampioen.

De EA SPORTS FIFA 18 Global Series versterkt de manier waarop deelnemers van alle niveaus kunnen deelnemen aan zowel onlinecompetities als ongekende live-evenementen. De online-deelnemers strijden eerst in FUT Champions Weekend Leagues, de populaire competitiemodus die ook dit jaar weer zijn opwachting maakt. Naast het plezier van de onlinecompetitie worden er ook diverse, spectaculaire live-evenementen georganiseerd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zich te kwalificeren voor de EA SPORTS FIFA 18 Global Series Play-offs. Voorbeelden van de competitieformats in EA SPORTS FIFA 18 zijn:

  • FIFA Ultimate Team Champions Cups: Deze massale toernooien, waar iedereen aan mee kan doen, beginnen in de populaire FUT Champions onlinemodus. De beste spelers plaatsen zich voor twee live-evenementen, die worden gehouden in januari en april.
  • FIFA eClub World Cup: Een toptoernooi waarin EA SPORTS FIFA 18-spelers van wereldklasse die zich hebben aangesloten bij profteams, het tegen elkaar opnemen.
  • Gelicenseerde kwalificatiecompetities: Prominente third-party competitieve gaming-organisaties en merken organiseren belangrijke evenementen waarbij kwalificatieplaatsen voor de EA SPORTS FIFA 18 Global Series Play-offs te winnen zijn. Onze third-party kwalificatietoernooien bieden dit jaar drie keer zoveel mogelijkheden voor onze spelers om aan de competitie mee te doen.
  • Official League Partner kwalificatiecompetities: Deelnemers kunnen uitkomen voor hun favoriete voetbalclub in officiële competitietoernooien. Meer informatie over hoe voetbalcompetities worden betrokken volgt binnenkort. 

EA heeft als doelstelling om van alle deelnemers sterren te maken door competitief gamen voor iedereen toegankelijk te maken. EA is hard op weg om het toonaangevende entertainmentmerk in competitief gamen te worden, met bestverkopende videogamefranchises, bekroonde interactieve technologie en digitale cross-platform-ervaringen. EA's competitieve ervaring laat de harten van miljoenen deelnemers en kijkers sneller kloppen, dankzij wereldwijde competities. 

Voor meer informatie over de gehele EA SPORTS FIFA 18 Global Series, ga je naar www.FUTChampions.com
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Fifa 18

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden