Alle Nieuws

Call of Duty World League (CWL) seizoen 2018 binnenkort van start

door _TheGamer_
27-10-2017 09:47
Geen reacties

De Call of Duty World League heeft zijn plannen onthuld voor het grootste seizoen ooit, dat op 8 december begint met de CWL Dallas Global Open. Het nieuwe seizoen draait geheel om Call of Duty: WWII en bestaat uit zes LAN Global Open events, een nieuw CWL National Circuit, de CWL Pro League in de MLG Arena, de terugkeer van het Call of Duty World League Championship en de grootste totale prijzenpot in de geschiedenis van Call of Duty eSports: $ 4,2 miljoen.

De CWL Pro League-competitie gaat op 23 januari 2018 van start en is een multi-stage LAN-serie, waarin plaatsing en toernooi-seeding zijn gebaseerd op de CWL Pro-punten die teams verdienen. De Pro League bestaat uit twee divisies van elk acht teams die het tegen elkaar opnemen in de MLG Arena in Columbus, Ohio, waar fans kunnen genieten van meer matches en actie per stage. 

Dit seizoen debuteert het CWL National Circuit, bestaande uit acht online-leagues in Australië, Canada, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, het VK en de VS. Tijdens de vier stages van de online-competitie strijden teams voor CWL Pro-punten, reis en accommodatie voor een Global Open en, in de laatste stage, toegang tot de Last Chance Qualifier voor het Call of Duty World League Championship 2018.

Het nieuwe seizoen van de CWL begint officieel op 3 november 2017, met de release van Activisions Call of Duty: WWII, ontwikkeld door Sledgehammer Games met ondersteuning van Raven Software. Op de dag van de lancering beginnen de regionale ladders in MLG GameBattles – de officiële online-bestemming om CWL Pro-punten te winnen – voor teams in Noord-Amerika, Europa en de regio Azië/Pacific.

Het Call of Duty World League Championship 2018 keert terug in augustus 2018 met een prijzenpot van $ 1,5 miljoen. Meer details over het Championship 2018 worden later onthuld.

Het eerste Global Open-event van dit jaar vindt plaats in het Kay Bailey Hutchison Convention Center in Dallas, TX. De CWL Dallas Global Open duurt van 8 – 10 december. Ga voor tickets en meer informatie naar MLG.tv/CWLDallas.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call Of Duty WWII

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden