Alle Nieuws

The Elder Scrolls Online Clockwork City, Update 16 nu beschikbaar voor PC

door _TheGamer_
24-10-2017 11:28
Geen reacties

Hij wordt soms the Clockwork God, the Father of Mysteries, of Lord Seht genoemd. Voor de meesten staat hij bekend als Sotha Sil, één van de goddelijke heersers over Morrowind, maar verder is er weinig bekend over één van de meest enigmatische personages uit Tamriel.

Je kunt voor het eerst zelf de mysterieuze schepping van Sotha Sil ontdekken, en zelf een aantal geheimen van the Clockwork City ontrafelen, in deze nieuwe DLC game pack voor het bekroonde The Elder Scrolls Online. Het Clockwork City DLC game pack is nu gratis beschikbaar voor PC voor alle ESO Plus leden, of te koop via de in-game Crown Store voor 2,000 Crowns.

- ONDERZOEK EEN REEKS MYSTERIEUZE MOORDEN – In Tamriel worden vooraanstaande waarzeggers, geleerden en archeologen gedood door hun eigen schaduw.  Aan jou om deze dodelijke aanslagen te onderzoeken.

- ONTRAFEL DE GEHEIMEN VAN THE CLOCKWORK CITY – Het bestaan ervan alleen al is een goed bewaard geheim en de exacte locatie is enkel bekend onder een select aantal getrouwen van Sotha Sil.  Dappere avonturiers zullen nu voor het eerste het mechanische meesterwerk van the Clockwork God kunnen aanschouwen in The Elder Scrolls Online.

- KOM OOG IN OOG TE STAAN MET MECHANISCHE WONDEREN – Wanneer je rondtrekt in Clockwork City ontdek je dat de stad zowel een workshop als een laboratorium is voor de mechanische creaties van Sotha Sil; levende machines die even fascinerend zijn als gevaarlijk.

- EEN VOLLEDIG NIEUW RIJK OM TE VERKENNEN – In het the Clockwork City DLC game pack, moet je een Daedrisch complot blootleggen, maar het volledige rijk is een mysterie op zich en haar ware aard is misschien nog het grootste raadsel.

Over Update 16
Update 16 is een gratis basis update van de game waar iedereen kan van genieten.  De Update bevat talloze aanpassingen en correcties, Xbox One X support en aanvullingen zoals een Trait Tracker System.

Tot slot zal de game update ook een nieuw Battleground game type bevatten voor al wie ESO: Morrowind heeft gekocht: Crazy King. In Crazy King moet je team het precieze punt zien te pakken dat voortdurend willekeurig verplaatst wordt over de map.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Elder Scrolls Online

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden