Alle Nieuws

For Honor viert Halloween met Feast of the Otherworld

door _TheGamer_
20-10-2017 12:21
Geen reacties

Vanaf 19 oktober 2017 tot en met 2 november 2017 vindt er een speciaal Halloweenevenement plaats in For Honor®: Feast of the Otherworld. Tijdens dit evenement gaan spelers aan de slag met een griezelige variant van de 4v4-Dominionmodus, waar skeletten het slagveld domineren. Bovendien maken spelers kans op exclusieve items met Halloweenthema, waaronder aanpassingsvoorwerpen voor hun Helden.

In deze nieuwe vorm van de 4v4-Dominionmodus moeten spelers hun tactiek aanpassen als ze van hun tegenstanders willen winnen. Soldaten verschijnen in deze unieke Endless March als skeletten en brengen veel meer schade toe. Spelers winnen maar tijdelijke punten wanneer ze gebieden overnemen. De enige echte manier om punten te verzamelen, is door soldaten en tegenstanders te doden. Om te winnen, moeten spelers net als bij Dominion duizend punten scoren en alle vier tegenspelers verslaan.

In The Feast of the Otherworld winnen spelers vele nieuwe Halloweenprijzen. Hierbij horen natuurlijk ook kostuums, waarmee spelers hun Helden onder andere als demonische versies van zichzelf kunnen aankleden. Ook de wekelijks toegevoegde content blijft in de Halloweensfeer gedurende dit evenement.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  For Honor

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden