Alle Nieuws

Square Enix kondigt viert 30e verjaardag Final Fantasy met pop-up-ervaring in Londen

door _TheGamer_
20-10-2017 08:17
Geen reacties

Square Enix maakt bekend dat in november een pop-up-ervaring wordt geopend in Londen, dit om de 30e verjaardag van de beroemde FINAL FANTASY®-serie te vieren.

De pop-up-ervaring zal plaatsvinden op 21 Slingsby Place, Covent Garden, en is slechts drie dagen lang geopend: van vrijdag 3 november tot zondag 5 november. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur, op zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Fans van FINAL FANTASY kunnen er legendarische games uit de serie spelen, speciale, in beperkte oplage gemaakte merchandise kopen in de Square Enix Store, en genieten van een selectie artwork die 30 jaar FINAL FANTASY-geschiedenis beslaat.

Bezoekers krijgen ook de kans om één van drie mokdesigns te bemachtigen die exclusief voor de pop-up-ervaring zijn gemaakt. Deze ontvangen ze bij de speciale themadrankjes in de winkel. De exclusieve designs van een Moogle, Chocobo en Cactuar zijn in beperkte oplage gemaakt en alleen tijdens het driedaagse evenement verkrijgbaar!

Tijdens de drie dagen kunnen gasten ook deelnemen aan epische 3-versus-3-gevechten met diverse legendarische krijgers in DISSIDIA FINAL FANTASY® NT. Dit is de perfecte kans voor een eerste ervaring met deze spannende teamgebaseerde brawler die in januari verschijnt.

Op de vrijdag- en zondagavond biedt de pop-up-ervaring ook plaats aan twee exclusieve FINAL FANTASY-evenementen met speciale gasten. Deze intieme avondevenementen zijn toegankelijk voor slechts een beperkt aantal gasten met tickets.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden