Alle Nieuws

Dompel jezelf onder in Total War Warhammer 2 (II) met de 360 graden High Elves Lanceringstrailer!

door _TheGamer_
28-09-2017 17:27
2 Reacties

Het tweede deel in Creative Assembly’s epische Total War™: WARHAMMER® fantasy-trilogie is nu uit voor Windows-pc. De lanceringstrailer die vandaag verschijnt neemt spelers alvast mee op reis door de New World en plaatst ze midden in de strijd. Fans kunnen deze spectaculaire 360-graden trailer bekijken op YouTube, maar hij is ook compatibel met VR-headsets en mobile-apparaten. Spelers vliegen eerst over de uitgestrekte, gevarieerde gebieden van de New World, dalen vervolgens neer in woeste veldslagen tussen honderden vijanden, om vervolgens diep onder het oppervlak van de wereld naar een Skaven-vesting te duiken. Bekijk de trailer op zijn best in Google Chrome in 4K.
 


Total War: WARHAMMER II wordt nu al geprezen om zijn spannende verhaal en diepgravende, gevarieerde gameplay. Spelers kunnen het nu allemaal gaan beleven op hun eigen campaign, die ze door de hele New World voert. “We vinden het geweldig dat de tweede game nog hoger bij de pers scoort dan de eerste,” zegt game director Ian Roxburgh. “We kijken uit naar het moment waarop de fans de game zelfs kunnen spelen. We zijn altijd benieuwd naar reacties van de fans. Hun feedback zal een grote rol spelen bij onze plannen voor komende gratis content en de derde titel in onze trilogie.”

Kort na de lancering van Total War: WARHAMMER II komt gratis een gigantische update beschikbaar voor bezitters van beide games. Een geheel nieuwe campaign-map laat spelers zowel de oude als de nieuwe wereld veroveren met elk ras uit hun basisgame of de DLC die ze bezitten.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Total War Warhammer 2 (II)

Reacties / Vragen (2)

 1. UC52

  Mooie trailer in 360 graden, knap gedaan emoticon_surprised

  28d, 21:43
 2. FinalFantasy

  Zo he. Very nice gemaakt. Wist niet dat je dat met Youtube kon doen emoticon_tongue

  28d, 09:32
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden