Alle Nieuws

Speel vandaag nog Forza Motorsport 7 met de Xbox One en Windows 10 demo’s en bekijk de launch trailer

door _TheGamer_
20-09-2017 07:55
Geen reacties

Vandaag komt de officiële Forza Motorsport 7 demo beschikbaar op zowel Xbox One als Windows 10-pc’s. De demo zal vandaag vanaf 19:00 uur te downloaden zijn en bevat drie unieke race-ervaringen die de diepte en breedte van de game zullen tonen.

Naast jezelf rijklaar te maken via de Forza Motorsport 7 demo’s, kun je jezelf nu ook voorbereiden door de launch trailer van de meest volledige, mooiste en meest authentieke racegame ooit te bekijken.

De nieuwe trailer laat je de spanning voelen van racing in de echte wereld, in de bestuurdersstoel van de geweldigste wagens waar je ooit in zal rijden. De trailer bestaat volledig uit in-game 4K beelden. Voel de adrenalinerush door HDR, authentieke motorrespons en realistische audio- en visuele-ervaringen. Voor de eerste keer is het nu ook mogelijk om niet alleen je rijstijl, maar ook je Driver Gear collectie aan te passen, wat je Drivatar naar een volgend niveau zal tillen.

Forza Motorsport 7 is de ultieme 4K race game voor Xbox One X. Geniet van haarscherpe beelden met 60fps en echte 4K resolutie in HDR.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Forza Motorsport 7

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden