Alle Nieuws

Lanch Trailer: Dishonored Death of the Outsider

door UC52
14-09-2017 21:56
Geen reacties

Neem de rol aan van Billie Lurk, ooit één van de beruchtste huurmoordenaars van Dunwall.  Herenigd met haar voormalige mentor Daud wil ze de ultieme moord plegen; de Outsider ombrengen. Hij is een goddelijk personage die volgens Daud een rol speelt in de meest verachterlijke momenten in de  geschiedenis van het Empire.


Verken een nieuwe kant van Karnaca in Death of the Outsider dat je meeneemt naar de grimmige onderbuik van de stad en ontrafel het geheim van de Outsider.  Neem het op tegen dodelijke vijanden en donkere krachten en maak beslissingen die jouw wereld en die rondom jou voor altijd zullen veranderen.

In Death of the Outsider keer je terug naar the Empire of the Isles, met adembenemende visuals, ingenieus level design en een uiterst brutale gevechtsstijl, het keurmerk van de Dishonored reeks. Met Billie Lurk als nieuw speelbaar personage krijg je nieuwe bovennatuurlijke vaardigheden en dodelijke wapens die je in staat stellen de ultieme huurmoordenaar te worden.

Dishonored: Death of the Outsider is wereldwijd verkrijgbaar vanaf morgen, vrijdag 15 september voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Dishonored Death of the Outsider

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden