Alle Nieuws

Just Dance 2018 krijgt Kids Modus en nieuw Disney lied

door _TheGamer_
07-09-2017 22:14
Geen reacties

De gloednieuwe Kids Modus voor Just Dance 2018, het nieuwste deel van de bestverkopende* muziekgameserie aller tijden, is onthuld. Met deze gloednieuwe modus krijgen ouders de kans om hun kinderen te laten spelen in een kindvriendelijke omgeving. Met dank aan een speciaal ontworpen menu, puntensysteem, choreografieën en speciale karakters, genieten kinderen van Just Dance 2018 in alle vrijheid, met positieve en ondersteunende terugkoppeling.

Just Dance is altijd al een favoriet geweest binnen gezinnen. De Kids Modus in Just Dance 2018 is speciaal voor jonge dansers ontwikkeld in samenwerking met twee experts op het gebied van ontwikkeling bij kinderen: Martine Curtat-Cadet, kinderchoreografieën expert, en Cristina Do Carmo De Sousa Gomes, kinder conceptartiest. Mede daardoor is de Kids Modus gunstig voor de ontwikkeling van de motoriek van kinderen.

Het menu in deze modus is ook versimpeld door het verminderen van tekst en een automatische en willekeurige modus die ouders kunnen activeren. Het puntensysteem is ook aangepast, waardoor deze positiever is en kinderen zich meer aangemoedigd voelen om te blijven dansen.

Tot slot bevat de standaardmodus van Just Dance 2018 “How Far I’ll Go” van Disneys populaire animatiefilm Vaiana, geproduceerd door Walt Disney Animation Studios.

Just Dance 2018 is vanaf 26 oktober 2017 verkrijgbaar op alle motion-control gamingplatformen, waaronder Nintendo Switch, Wii (U), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

 

Just Dance 2018

VERGELIJK prijzen Just Dance 2018

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Just Dance 2018

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden