Alle Nieuws

Square Enix kondigt samenwerking aan tussen Final Fantasy XV en Assassins Creed

door _TheGamer_
04-09-2017 18:21
Geen reacties

Afgelopen weekend onthulde Square Enix, een spannende samenwerking met Ubisoft Entertainments hit-franchise Assassin’s Creed om het FINAL FANTASY XV-universum verder uit te breiden. Spelers kunnen de update hiervoor gratis downloaden in de Xbox Games Store en PlayStation Store.

Het spannende FINAL FANTASY XV: Assassin’s Festival in-game evenement loopt van nu tot 31 januari 2018. In die periode kun je met Noctus en zijn vrienden het Lestallum-festival bezoeken dat wordt gevierd ter ere van een mythische held die streed tegen de ketenen van onderdrukking.

Dit tijdelijke evenement introduceert gameplay-elementen die zijn geïnspireerd door de Assassin’s Creed-serie, inclusief behendige en acrobatische acties in de buitenwereld, sluwe sluipmoorden vanaf hoger terrein en grootschalige schattenjachten. Het evenement voorziet ook in speciale outfits, zoals de Medjay Assassin’s Robes voor Noctis en zijn crew, en de Master Assassin’s Robes voor Noctis – de laatste is alleen verkrijgbaar via het Dream Egg van het Moogle Chocobo Carnival. Andere in-game samenwerkingsvoorwerpen zijn onder andere Regalia-stickers met Assassin’s Creed-thema (deels en volledige bestickering), en een speciale fotolijst en fotofilter die beschikbaar komen voor Prompto’s foto’s.

 

Final Fantasy 15 (XV)

VERGELIJK prijzen Final Fantasy 15 (XV)

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 15 (XV)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden