Alle Nieuws

Ubisoft's Tom Clancy’s The Division: Update 1.8 ‘Resistance’ dit najaar gratis beschikbaar

door UC52
30-08-2017 19:58
Geen reacties

Update 1.8 ‘Resistance’ voor Tom Clancy’s The Division is dit najaar gratis beschikbaar op alle platformen. Update 1.8 is de grootste update tot nu toe voor Tom Clancy’s The Division en introduceert twee nieuwe gamemodi en breidt tevens de map uit met een nieuw gebied: West Side Pier.
 

Tom Clancy's The Division

VERGELIJK prijzen Tom Clancy's The Division

 

West Side Pier is een compleet nieuw gebied, verspreid over twee zones en toegankelijk voor alle spelers. De verslagen facties zijn samengekomen in deze sector en werken voor de eerste keer samen. De Division agents moeten het gebied onderzoeken om te bevestigen dat de facties daadwerkelijk een alliantie aan het vormen zijn en om erachter te komen waarom ze zo geïnteresseerd zijn in deze locatie. Naast alle activiteiten in de open wereld, bregnt West Side Pier tevens twee nieuwe gamemodi met zich mee:

-       Resistance (PvE modus) – In Resistance vormen de verschillende facties voor de eerste keer een alliantie om het op te nemen tegen de Division agents. Golven van verschillende vijandelijke NPCs blijven komen terwijl tot wel vier agents proberen te overleven zolang ze kunnen.

-       Skirmish (PvP modus) – In Skirmish nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op en proberen zij het hoogste aantal kills te behalen voor de tijd om is. Teams krijgen punten voor iedere neergehaalde speler die ook daadwerkelijk geëlimineerd wordt.

Division agents kunnen vanaf dan ook samenkomen in een nieuwe social hub, Camp Clinton. Daar kunnen ze een groep vormen met andere agents en hun uitrusting aanpassen voordat zij het gevecht aangaan bij de West Side Pier.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's The Division

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden