Alle Nieuws

Maak kennis met de wereld van Lost Sphear in de gloednieuwe gameplay trailer

door _TheGamer_
30-08-2017 19:57
Geen reacties

Square Enix biedt fans vandaag een diepgaand overzicht van de gameplay die ze kunnen verwachten in het komende LOST SPHEAR. Deze RPG verschijnt op 23 januari 2018 in Europa en PAL-gebieden voor PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

Bekijk hier de gameplay-trailer getiteld Welcome to the World of LOST SPHEAR: 
 

Lost Sphear

VERGELIJK prijzen Lost Sphear

 

De nieuwe gameplay-trailer getitels Welcome to the World of LOST SPHEAR laat spelers kennismaken met de wereld van LOST SPHEAR. Fans kunnen onder andere kennismaken met het door nostalgie geïnspireerde en voor deze tijd aangepaste vechtsysteem en het machtige vulcosuit, een mechanisch pantser dat de vaardigheden en kracht van kanata en zijn vrienden zowel tijdens gevechten als erbuiten versterkt. het Vulcosuit laat spelers ook gebruik maken van de Paradigm Drive - een speciale functie waarme de drager van het pak een vernietigende kracht op zijn vijanden kan loslaten!

LOST SPHEAR is de tweede titel van de studio achter I AM SETSUNA™ en verplaatst spelers naar een nieuwe wereld waarin een onheilspellende kracht de bouwstenen van de werkelijkheid zelf bedreigt. Tijdens een avontuur dat is geïnspireerd door klassieke JRPG’s gaan spelers op reis met Kanata en zijn vrienden om met hun geheugenkracht de verdwijnende wereld rondom hen te herstellen.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Lost Sphear

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden