Alle Nieuws

Yakuza Kiwami is nu beschikbaar in het Westen!

door _TheGamer_
29-08-2017 19:31
Geen reacties

Het verhaal dat opnieuw wordt verteld in Kiwami is de bloeiende karakter arc van Yakuza – het spel begint met de opsluiting van Kazuma Kiryu, de protagonist van de reeks, voor de moord op zijn grootvader (die hij niet heeft gepleegd).

En om het erger te maken wordt tijdens zijn 10 jaar gevangenschap niet alleen Kiryu’s clan uit de Yakuza verdreven, maar verdwijnt er ook ¥10 miljard (~$100 miljoen) uit de schatkist van de clan.

Nog erger, Kiryu’s jeugdliefde is nergens te bekennen en met de jacht op het vermiste geld door de hele Japanse onderwereld, is Kiryu alles behalve verloren totdat hij het weesmeisje Haruka vindt, dat op zoek is naar haar tante die dezelfde naam draagt als Kiryu’s vermiste liefde. Wat hierna volgt is een web van verraad, politiek uit de onderwereld en verlossing want niets houdt Kiryu tegen van het herwinnen van zijn eer.

 

Yakuza Kiwami

VERGELIJK prijzen Yakuza Kiwami


Yakuza Kiwami is nu beschikbaar op PlayStation 4, en in aanvulling op Yakuza 0, biedt het een uitstekend startpunt voor diegenen die altijd iets hebben gehoord over de serie, maar het nog moeten proberen. Het behoudt de charme van het old-school, PS2-tijdperk beat-em-up gameplay, maar combineert dit met een hard-boiled misdaaddrama doorspekt met de levendigheid van Kamurocho - het fictieve red-light district van Tokio waarin het spel zich afspeelt - en alle afleidingen dat een red-light district kan bieden. 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Yakuza Kiwami

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden