Alle Nieuws

Xbox One X is snelst verkopende Xbox pre-order ooit

door _TheGamer_
25-08-2017 16:20
3 Reacties

Zondagavond is in Duitsland de Xbox One X Project Scorpio Edition onthuld, een speciale editie van de krachtigste console ooit, ontworpen voor onze grootste fans. Pre-orders zijn wereldwijd gestart en we zijn overweldigd door alle reacties.

Binnen enkele dagen zagen we record verkooptijden en de Xbox One X is momenteel al uitverkocht in veel landen over de hele wereld.

Onze grootste fans hebben in de eerste vijf dagen meer Xbox One X Project Scorpio Edition-consoles besteld dan ooit van eerdere consoles in de Xbox-geschiedenis.

Fans zullen de komende week steeds meer moeite moeten doen om nog een exemplaar van de Xbox One X Project Scorpio Edition in retail te vinden. Volgende maand zullen we echter details bekendmaken van de volgende ronde van de Xbox One X standard edition pre-orders, dus blijf op de hoogte voor meer informatie.

We kunnen niet wachten tot 7 november. De spanning stijgt - van ontwikkelaars die meer dan 100 nieuwe en bestaande games zullen verbeteren voor Xbox One X, tot  de meer dan 300.000  Europese fans die de kans krijgen om de volledige kracht van Xbox One X deze week te ervaren op gamescom 2017.

Er is nooit een betere tijd geweest om een Xbox gamer te zijn. Jij hebt van Xbox One X het snelst verkopende pre-order product in Xbox-geschiedenis gemaakt. Van ons allemaal bij Team Xbox, bedankt!

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Microsoft Xbox One X

Reacties / Vragen (3)

 1. UC52

  Toch blijf ik bij playstation emoticon_cool

  27d, 22:20
 2. Donnie

  Het is het meest krachtigste console ooit emoticon_cool ... Dus gaan we ook voor de MEEST krachtigste console ooit emoticon_tongue

  27d, 13:25
 3. _TheGamer_

  Ik ben het mee eens met DonJuan emoticon_grinemoticon_grinemoticon_cool

  27d, 13:54
 4. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden