Alle Nieuws

Legendarische Secret of Mana spel van Sqaure Enix aankondiging voor de PS4, PS Vita en de PC

door _TheGamer_
25-08-2017 10:45
Geen reacties

Square Enix maakte vandaag bekend dat het klassieke actie-RPG-avontuur Secret of Mana op 15 februari 2018 terugkeert op PlayStation 4, PlayStation Vita en STEAM.

In Secret of Mana wordt het memorabele en iconische avontuur van Randi, Primm en Popoi nieuw leven ingeblazen met prachtige 3D-beelden en verbeterde gameplay. Zo krijgt dit geliefde deel in de Mana-serie zijn best mogelijke vorm voor zowel terugkerende fans als nieuwe spelers.

Bekijk hier de aankondigingstrailer: 
 

Secret of Mana

VERGELIJK prijzen Secret of Mana

 

Secret of Mana verscheen oorspronkelijk in 1993 en wordt algemeen beschouwd als een van de beste RPG’s ooit. In dit actierijke avontuur bindt de speler met Randi en zijn twee metgezellen, Primm en Popoi, de strijd aan met een kwaadaardig keizerrijk om de magische Mana-kracht terug te veroveren en het evenwicht in de wereld te herstellen.

Secret of Mana biedt spelers een getrouwe hervertelling van het geliefde verhaal van Randi, Primm en Popoi, maar levert ook tal van nieuwe functies en spannende updates, waaronder:

  • Audio-updates – inclusief een nieuwe soundtrack en ingesproken dialogen
  • 3D-graphics – de hele game is opnieuw vormgegeven - de levendige Mana-rijke wereld komt voor het eerst in 3D tot leven
  • Verbeterde gameplay – het originele systeem is aangepast voor het realiseren van een moderne actie-RPG met verbeterde gameplay
  • Toegevoegde dialoogscenesdiverse belangrijke scenes uit het originele verhaal worden nu met prachtige filmpjes verbeeld

Secret of Mana is vanaf 15 februari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita en PC. Spelers die de game pre-orderen in de PlayStation Store ontvangen speciale personagekostuums (Moogle Suit voor Randi, Primm en Popoi, Tiger Two-Piece voor Primm en Tiger Suit voor Randi en Popoi), alsmede een reeks avatars van de personages.

 

Vergelijk prijzen  Secret of Mana

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden