Alle Nieuws

ANNO 1800 aangekondigd door Ubisoft

door _TheGamer_
22-08-2017 10:21
Geen reacties


Vandaag op gamescom heeft Ubisoft® ANNO 1800™ aangekondigd, een nieuw deel in de beroemde franchise die zich afspeelt in de 19e eeuw. ANNO 1800 staat gepland voor release op Windows PC in de winter van 2018.

ANNO 1800 wordt ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte, Studio Mainz, en plaatst spelers in het begin van het industriële tijdperk: een tijd van industrialisatie, diplomatie en ontdekking. Spelers krijgen de kans zich te bewijzen als een heerser, grote steden uit te bouwen, efficiënte logistieke netwerken aan te leggen, nieuwe landen te verkennen en hun tegenstanders te domineren door middel van diplomatie, ruilhandel of oorlogsvoering.

ANNO 1800 combineert het beste van wat de franchise te bieden heeft: een rijke city-building ervaring inclusief een verhaallijn, een aanpasbare sandbox-modus en de klassieke Anno multiplayer-belevenis.

“Met ANNO 1800 willen we onze fans een plezier doen door hen de populaire features van de franchise aan te bieden en deze te combineren met innovatieve gameplay en een memorabele, nieuwe setting”, aldus Benedikt Grindel, Studio Manager bij Ubisoft Blue Byte. ”We kunnen niet wachten om in de komende maanden meer te delen met onze spelers.”

 

Om een eerste blik te werpen op het universum van ANNO 1800, bekijk hier de aankondigingstrailer:
 

Anno 1800

VERGELIJK prijzen Anno 1800

 

Ubisoft Blue Byte biedt spelers ook de kans om zich bij hun team te voegen tijdens de ontwikkeling van Anno 1800 met ANNO Union. Dit nieuwe community-initiatief voorziet exclusieve content, het laatste nieuws, inzicht in de ontwikkeling, behind-the-scenes content en de exclusieve kans om de game voor release te spelen.

Ook kunnen gamers de studio helpen om de toekomst van de franchise vorm te geven. Ze worden regelmatig uitgenodigd om hun feedback te delen, op features te stemmen, content te creëren en krijgen de kans om de game te spelen tijdens de ontwikkelingsfase.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Anno 1800

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden