Alle Nieuws

Battlefield 1 Revolution en Battlefield 1 Incursions aangekondigd

door _TheGamer_
21-08-2017 22:43
Geen reacties

DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), onthulde vandaag een revolutie voor Battlefield™ 1.

In de volledige Battlefield 1-ervaring kunnen spelers in Battlefield 1 Revolution het ontstaan van totale oorlogsvoering ervaren via epische multiplayer-veldslagen waarbij geen gevecht ooit hetzelfde is. Meeslepende singleplayer oorlogsverhalen, meer maps, diepere progressie en nieuwe speltypen, en dat allemaal in één pakket. Battlefield 1 Revolution is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Origin op de PC.

 

Battlefield 1 Revolution

VERGELIJK prijzen Battlefield 1 Revolution


Daarnaast wordt in samenwerking met de spelers een nieuwe, intense speelervaring ontwikkeld: Battlefield 1 Incursions, speciaal bedoeld voor competitief gamen. Spelers kunnen zich nu inschrijven voor de closed alpha in september.

Battlefield 1 Revolution is de ultieme manier om je aan te sluiten bij de Battlefield-community en oorlog te ervaren op een ongekende manier. Battlefield 1 Revolution bevat de basisgame Battlefield 1 en de Battlefield 1 Premium Pass, die vier thematische uitbreidingspakketten bevat*, elk met nieuwe maps, nieuwe speltypen en meer. Het is dé volledige Battlefield 1-ervaring. Spelers krijgen onmiddellijk toegang tot Battlefield 1 They Shall Not Pass, inclusief zes maps, waaronder de eerste nachtelijke maps van de game: Nivelle Nights en Prise de Tahure.

Spelers kunnen het gevecht verder uitbreiden met Battlefield 1 Revolution in Battlefield 1 In the Name of the Tsar, beschikbaar vanaf september. Ook kunnen zij in deelnemen aan amfibische oorlogsvoering in Battlefield 1 Turning Tides, verwacht in december, en meevechten in de meest beruchte veldslagen van de Eerste Wereldoorlog in Battlefield 1 Apocalypse, verkrijgbaar vanaf begin 2018.

Spelers die Battlefield 1 Revolution kopen ontvangen ook het Red Baron Pack, het Lawrence of Arabia Pack en het Hellfighter Pack, met daarin thematische wapens, voertuigen en emblemen, gebaseerd op beroemde helden en voertuigen.

Bezitters van Battlefield 1 Revolution of de Battlefield 1 Premium Pass hebben bovendien nu al de beschikking over Lupkow Pass: de eerste map van In the Name of the Tsar die uitgebracht wordt. In Lupkow Pass kunnen spelers het gevecht aangaan op de met sneeuw bedekte ravijnen en verraderlijke afgronden van de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens wordt in september de volledige uitbreiding uitgebracht, waarin spelers meer te zien krijgen van het grootste front van de oorlog, met het Russische leger, het dodelijke Vrouwenbataljon Batallion of Death, vijf nieuwe maps en twee nieuwe missies.

In the Name of the Tsar bevat ook 11 nieuwe wapens, de nieuwe zware bommenwerper Ilya-Muromets, de zware pantserwagen Putilov-Garford, het nieuwe speltype Supply Drop, nieuwe medailles, dog tags, servicesterren en meer. Het is de grootste update in de geschiedenis van Battlefield.

In de closed alpha van Battlefield 1 Incursions maken spelers kennis met een intense, competitieve ervaring die op teamwork is gefocust.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Battlefield 1 Revolution

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden