Alle Nieuws

Capcom onthuld nieuwe verhaaltrailer voor Marvel vs. Capcom Infinite

door _TheGamer_
17-08-2017 18:07
Geen reacties

apcom, een wereldwijd toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van videogames, presenteert vandaag een gloednieuwe, filmachtige trailer die ingaat op nooit eerder vertoonde elementen van de story mode van MARVEL VS. CAPCOM®: INFINITE. De actierijke trailer focust op de belangrijkste punten van het plot, waarin helden uit beide universums samenkomen om te voorkomen dat Ultron Sigma al het biologische leven besmet in de samengesmolten werelden van Marvel en Capcom.
 
Onlangs zijn meer speelbare personages in MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE onthuld, inclusief Jedah, Dormammu, Firebrand en Ghost Rider. Volgende week volgt meer nieuws over deze personages en hun gameplay tijdens het gamescom-evenement in Keulen, Duitsland. Met deze nieuwe personages meegerekend bestaat het totaalaanbod bij de lancering uit 30 personages, na de lancering worden nog meer personages onthuld en toegevoegd.
 
MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE biedt bijzondere ervaringen en uitgebreide spelmogelijkheden aan spelers van alle vaardigheidsniveaus. Deze nieuwe evolutie van de populaire vechtspellenserie biedt meteen vanaf de lancering een schat aan singleplayer- en multiplayer-mogelijkheden.

 

Marvel vs Capcom Infinite

VERGELIJK prijzen Marvel vs Capcom Infinite

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Marvel vs Capcom Infinite

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden