Alle Nieuws

Week vijf van de onthullingen van de Forza Motorsport 7 garage

door UC52
15-08-2017 22:48
Geen reacties

Dit is week vijf van de Forza Motorsport 7 garage en we voegen een grote lijst auto's aan de game toe - allemaal topmodellen van de wereldwijde auto-industrie met speciale aandacht voor de beste auto's die uit Europa komen. Bij het samenstellen van deze lijst van te onthullen auto's hebben we de volgende vraag gesteld: wat definieert de 'soul' van een Europese auto? Sommigen wijzen op kwaliteit, zoals bijvoorbeeld de Audi RS 4. Anderen wijzen op tijdloos ontwerp - denk aan de BMW 2002 of de Renault Alpine A110 als sprekende voorbeelden. En hoe zit het met onvoorstelbare prestaties? Met auto's zoals de 2013 Caterham Superlight R500 en de Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series van 2012 zullen bestuurders nooit tekort komen aan vermogen en wendbaarheid. Of is het luxe die je wilt? Kijk dan niet verder dan de Bentley en Rolls Royce

Veel van de auto's die deze week in de spotlight staan zijn afkomstig uit de meest competitieve races ter wereld. Je ogen kunnen vallen op de weelderige lijnen van de Italiaanse auto's of misschien op de oneindige zoektocht naar perfectie die de Duitse techniek definieert. De 'soul' van een Europese raceauto en alle aspecten zijn deze week hier te vinden en binnenkort allemaal in Forza Motorsport 7 beschikbaar.

Bekijk nu de auto's van week vijf beginnend met een auto die ooit te snel om te racen werd geacht in onze wekelijkse spotlight. 

Forza Motorsport 7 is de ultieme 4K race game voor Xbox One X. Geniet van haarscherpe beelden met 60fps en echte 4K resolutie in HDR. Forza is de best verkochte race franchise van deze console generatie.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Forza Motorsport 7

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden