Alle Nieuws

SEGA: Football Manager 2018 aangekondigd!

door UC52
15-08-2017 17:47
Geen reacties

Terwijl voetbalteams over de hele wereld hun laatste wedstrijden van de zomer spelen, verschijnt er één toevoeging die elke voetbalfan in zijn team moet hebben… en we onthullen met veel plezier dat Football Manager 2018 klaar voor de actie is vanaf vrijdag 10 november.
 
Iedereen die Football Manager 2018 (voor PC, Mac of Linux) vooraf aanschaft via een door SEGA goedgekeurde digitale retailer* krijgt de kans om het pre-seizoen minstens twee weken voor de officiële release te beginnen, dankzij een volledig speelbare Beta-versie (de carrière voor één speler die iemand in de Beta begint, kan worden vervolgd in de volledige game).
 
Fans die Football Manager 2018 vooraf aanschaffen (vóór maandag 9 oktober) en Football Manager 2017 in hun Steam Library hebben, ontvangen een 'Contractverlengingsbonus'-korting van 25% op hun aanschaf via Steam of de SEGA Store.

Dit jaar worden voor het eerst alle drie versies van de game - Football Manager 2018 (PC, Mac en Linux), Football Manager Touch 2018 (PC, Mac, Linux, iOS en Android) en Football Manager Mobile 2018 (iOS en Android) – op dezelfde dag uitgebracht.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Football Manager 2018

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden