Alle Nieuws

Update 1.7 voor Tom Clancy’s The Division vanaf morgen beschikbaar

door _TheGamer_
14-08-2017 17:35
2 Reacties

Morgen, 15 augustus, gaat Update 1.7 live in Tom Clancy’s The Division. Deze update is vanaf dan gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

 

Update 1.7 voegt nieuwe mogelijkheden toe aan Tom Clancy’s The Division, waaronder:

·         Global Events – Update 1.7 introduceert een nieuw eventsysteem. Dit systeem daagt spelers uit nieuwe manieren te bedenken om tijdelijke activiteiten te voltooien met behulp van nieuwe gameplay-modifiers. Ook komen er regelmatig Nieuwe Events beschikbaar waarmee spelers exclusieve beloningen verdienen wanneer ze deze voltooien. Bovendien krijgen zij de mogelijkheid om voor bepaalde missies en Incursions aanvullende modifiers aan te zetten om de moeilijkheidsgraad te verhogen en zo meer beloningen te verdienen.

 • Commendations – Vanaf nu maken Commendations, voorheen Feats genoemd, deel uit van de prestatielijst die spelers meer taken en beloningen bieden.

·         Versleutelde Voorraden – Dit zijn Loot Boxes die willekeurige aanpassingsvoorwerpen en emotes bevatten. Om deze versleutelde voorraadskisten te openen, moeten spelers in de wereld sleutels verzamelen of kopen ze deze met Premium Credits.

·         Nieuwe Uitrusting en Aanpassingsopties – Dit bestaat uit speciale uitrustingssets, nieuwe gezichtsmaskers en arm patches. Vanaf nu kunnen spelers hun agenten ook gratis een ander uiterlijk geven bij de kapper.

·         Survival DLC-verbeteringen – Met nieuwe voorwerpen waarmee punten gescoord kunnen worden, behalen spelers hogere scores. Ook de manieren van belonen is veranderd met deze update, waardoor er ook rekening wordt gehouden met de tijd die spelers investeren in vergelijking met andere activiteiten.

Update 1.7 is één van de twee gratis updates die voor Year 2 van Tom Clancy’s The Division op de planning staan. Daarnaast blijft het ontwikkelingsteam zich concentreren op het verbeteren van de game. Zo heeft het team gedurende Year 2 al meerdere gameplay- en kwaliteitsupdates uitgevoerd en ligt er de komende maanden nog veel meer in het verschiet.

Op 15 augustus om 20:00 uur gaat Outbreak, het eerste Global Event, van start. Tot 22 augustus daagt dit Event spelers uit door het gedrag van vijanden aan te passen aan de ernstige virusuitbraak waarmee ze tijdens Outbreak geconfronteerd worden.

De tweede uitbreiding van Tom Clancy’s The Division, Survival, is vanaf 18 augustus 15:00 uur tot 20 augustus 21:00 uur gratis te spelen op alle platformen. Tijdens dit gratis weekend krijgen spelers gratis toegang tot de uitbreiding en ervaren zij een nieuwe manier van spelen in de Survival-modus. Deze modus bestaat uit sessies met tot wel 24 spelers en kan zowel PvP als PvE gespeeld worden. Agenten verliezen al hun uitrusting en moeten in de gevaarlijke omgeving zien te overleven terwijl er op ze gejaagd wordt door dodelijke Hunters en mogelijk ook door andere agenten. Om in leven te blijven, moeten spelers warme kleren en uitrusting verzamelen zodat ze tijdens deze verwoestende sneeuwstorm uit de Dark Zone kunnen ontsnappen.

 

Survival is onderdeel van de Tom Clancy’s The Division Season Pass, maar kan ook los aangeschaft worden. Tijdens het gratis DLC-weekend zijn er kortingen op de Standard en Gold Editions van Tom Clancy’s The Division, de Season Pass en de losse uitbreidingspakketten.

 

Tom Clancy's The Division

VERGELIJK prijzen Tom Clancy's The Division

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's The Division

Reacties / Vragen (2)

 1. UC52

  Iemand ervaring met deze game?

  9d, 10:49
 2. _TheGamer_

  Prachtig game! Levels heel erg groot. Daarnaast is de speelbaarheid erg goed. hand_thumb_up

  9d, 11:41
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden