Alle Nieuws

Beschikbaarheid Xbox Live Creators programma aangekondigd

door _TheGamer_
10-08-2017 18:15
Geen reacties

Beschikbaarheid Xbox Live Creators programma aangekondigd.

Vandaag heeft Xbox de algemene beschikbaarheid voor het Xbox Live Creators programma bekendgemaakt. In een Xbox Wire blogpost en video walkthrough met Major Nelson, vierde Chris Charla, Director of ID@Xbox, de algemene beschikbaarheid voor het Creators programma en lichtte een paar eerste games uit die beschikbaar zijn via het programma op zowel Xbox One als Windows 10-pc.

Chris zegt in zijn Xbox Wire-post: "Dit is een belangrijke stap voor team Xbox, omdat we doorgaan met het leveren van een grote en gevarieerde line-up aan games van grote en kleine makers uit de hele wereld."

Aangekondigd op de Game Developer Conference eerder dit jaar, werd het Creators programma opgericht om ontwikkelaars in staat te stellen hun games direct te publiceren op Xbox One en Windows 10-pc's, met een vereenvoudigd certificatieproces en waar geen concept goedkeuring nodig is. Op Windows 10-pc zijn deze games in de categorie Games van de Windows Store te vinden; en op Xbox One kunnen deze games worden gevonden in de Creators Collection, een speciaal onderdeel van de Xbox Store in de Games sectie.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden