Alle Nieuws

EA onthult details over Fifa 18 voor Nintendo Switch

door _TheGamer_
10-06-2017 23:45
Geen reacties

Vandaag heeft Electronic Arts de eerste informatie over de features van FIFA 18 op het Nintendo Switch-systeem vrijgegeven. De game biedt een authentieke en meeslepende voetbalervaring, waardoor fans The World's Game altijd en overal kunnen spelen.

Deze nieuwe editie bevat de speltypen waar fans gek op zijn, zoals FIFA Ultimate Team™, Carrière, Aftrap en Lokale seizoenen, wat dit de meeste uitgebreide draagbare game maakt die FIFA ooit heeft uitgebracht. Ultimate Team-fans kunnen deelnemen aan geliefde onderdelen zoals Selectie-uitdagingen, Online- en Offline-seizoenen, Toernooien en Draft. Spelers kunnen genieten van live-campagnes die zijn gekoppeld aan het voetbalseizoen, maar ook van de Transfermarkt en meer Ultimate Team-functies die zeer binnenkort worden onthuld.

 

Fifa 18

VERGELIJK prijzen Fifa 18


“FIFA 18 op Nintendo Switch is de beste FIFA die je overal mee naartoe kunt nemen en altijd en met iedereen kunt spelen," zei producer Andrei Lăzărescu. “We leveren de meeslepende en authentieke ervaring die fans verwachten van FIFA, terwijl we nieuwe manieren introduceren om zowel thuis als onderweg op de Nintendo Switch te spelen.”

De game maakt gebruik van de unieke draagbaarheid van het systeem. De spelers kunnen de game in de houder, in handheldstijl of tafelstijl spelen en lokale multiplayerverbinding gebruiken voor Lokale seizoenen. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden, dus of je nu liever in handheldstijl, met beide Joy-Cons™, één Joy-Con of de Pro-controller speelt, er is altijd wel iets dat bij jouw speelstijl past.

De game biedt de meest technologisch geavanceerde draagbare FIFA-ervaring ooit, met een 1080p-resolutie in de houder en een 720p-resolutie in handheldstijl. De spelers zijn nog nooit zo realistisch geweest dankzij het nieuwe "Physically Based Player Rendering" en daarnaast brengen meeslepende 3D-omgevingen het veld tot leven. 

Naast de unieke bediening, de vele gameplayfeatures en een robuust FIFA Ultimate Team-speltype, kunnen spelers deelnemen aan Lokale seizoenen op twee Nintendo Switch-systemen. Daarnaast kunnen ze ook aan de slag met speltypen Aftrap, Carrière, Online Seizoenen, Toernooien, de International Women’s Cup en Skill Games. 

FIFA 18 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is vanaf 29 september wereldwijd beschikbaar voor Nintendo Switch.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Fifa 18

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden