Alle Nieuws

Tour de France 2017 - Nieuwe gameplay-trailer onthuld!

door UC52
09-06-2017 15:25
Geen reacties

Beleef alle passie van de Tour de France in de officiële Tour de France 2017-videogame voor consoles. Ga voor de felbegeerde gele trui als de game op 15 juni verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One! Race met de grootste wielrenners ter wereld over de prachtige wegen van La Grande Boucle. Je kunt aanvallen, je teamgenoten commanderen, het beste traject kiezen, je uithoudingsvermogen beheren en de beslissingen maken die je team aan de top brengen!

 

Tour de France (Pro Cycling Manager) 2017

VERGELIJK prijzen Tour de France (Pro Cycling Manager) 2017


Vandaag onthullen we met plezier de gameplaytrailer van Tour de France 2017, met commentaar van de ontwikkelaars en de directeur van de Tour de France, Christian Prudhomme. Leer alles wat je moet weten over de mechanieken van de game, en ontdek de innovaties van deze nieuwste editie: verbeterde engines voor physics en prestaties, nieuwe strategische gebieden in stages, realistischere racesnelheid, diepere AI, en meer! Je hoort ook de directeur van La Grande Boucle vertellen over de spannendste punten in de routes van de tour van dit jaar. Van de Grand Départ in Dusseldorf, tot de bergetappes en de grote finale in Parijs, de Tour de France belooft dit jaar spannender dan ooit te worden.

Tour de France 2017 is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Op dezelfde dag kunnen PC-spelers genieten van Pro Cycling Manager 2017 voor PC.

Vergelijk prijzen  Tour de France (Pro Cycling Manager) 2017

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden