Alle Nieuws

Fifa 18: Cristiano Ronaldo wereldwijde coverster voor EA Sports Fifa 18

door _TheGamer_
06-06-2017 11:40
2 Reacties

Vandaag heeft Electronic Arts aangekondigd dat Cristiano Ronaldo van Real Madrid de wereldwijde coverster zal zijn voor Fifa 18, dat wereldwijd op 29 september 2017 uitkomt op PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360. 

Bekijk Ronaldo in de onthullingstrailer voor FIFA 18:
 

Fifa 18

VERGELIJK prijzen Fifa 18


Om FIFA 18 zo innovatief mogelijk te maken zijn Cristiano Ronaldo's gegevens onlangs opgenomen tijdens een trainingssessie in een mobiele EA Capture-studio in Madrid. Ronaldo's versnelling,  manier van lopen, vaardigheden en traptechniek werden allemaal opgeslagen om ervoor te zorgen dat zijn uiterlijk en gedrag in FIFA 18 zo realistisch mogelijk zal zijn. Zijn gegevens zijn ook gebruikt voor belangrijke gameplay-elementen, zoals de beweeglijkheid, het reactievermogen en de explosiviteit van de speler.

“De beste speler ter wereld is de drijvende kracht geweest achter het feit dat we op het veld de grootste stap voorwaarts hebben kunnen maken in de geschiedenis van de game,” zei Aaron McHardy, Senior Producer voor EA SPORTS FIFA. “We zijn heel erg blij dat we met Cristiano hebben kunnen samenwerken. Door met hem te werken hebben we veel geleerd over zijn unieke speelstijl en wat hem nu zo bijzonder maakt. Zijn passie, energie en wereldwijde fanbase maken hem de perfecte ambassadeur voor FIFA 18.

“Het doet me enorm veel plezier om op de cover van FIFA 18 te verschijnen”, zei Ronaldo. “Dit is een geweldig gevoel, en ik ben dankbaar dat ik hiervoor ben gekozen.”

Ronaldo is een aanvaller van Real Madrid C.F. en het Portugese nationale elftal en wordt regelmatig ingeschat als beste speler ter wereld. Hij staat alom bekend als één van de beste spelers ooit. Ronaldo werd in 2016 verkozen tot speler van het jaar door de FIFA en scoorde onlangs zijn 100e doelpunt in het Europees voetbal  en is daarmee de eerste speler die dat ooit lukte. Met 138 interlands heeft hij meer interlands voor Portugal gespeeld dan welke speler ook. Daarnaast is hij ook nog eens de Portugese topscorer aller tijden. Ook heeft hij onder andere de felbegeerde Ballon d'OR en de Gouden Schoen gewonnen om maar een aantal van de door hem gewonnen persoonlijke onderscheidingen te noemen.

Wie de Ronaldo Edition van FIFA 18 pre-ordert op PlayStation 4, Xbox One of PC ontvangt tot €60,- extra content**, inclusief 20 Jumbo Premium Goud-pakketten (1 per week, 20 weken lang) acht Special Edition FIFA-Ultimate TeamTM-kits ontworpen door artiesten van de FIFA 18-soundtrack en een Cristiano Ronaldo-leenspeler voor vijf FUT-wedstrijden. 

FIFA 18 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en komt wereldwijd op 29 september uit voor de volgende platformen: PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, Playstation 3 en Xbox 360.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Fifa 18

Reacties / Vragen (2)

 1. UC52

  En terechte cover emoticon_cool

  18d, 18:03
 2. _TheGamer_

  Helemaaaal mee eens emoticon_grin 

  17d, 06:39
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden