Alle Nieuws

Far Cry 5 komt naar hartje Amerika op 27 februari 2018

door UC52
26-05-2017 16:28
Geen reacties

Spelers ervaren binnenkort de chaos, onvoorspelbaarheid en hardheid van de Far Cry-serie met Far Cry 5 op PlayStation 4 (Pro), Xbox One (waaronder Project Scorpio) en Windows PC. Spelers reizen voor het eerst in de serie af naar Amerika en verkennen daar solo of in coöp de rustgevende maar krankzinnige wereld van Montana. Daar proberen zij te overleven en vechten zij voor vrijheid. Far Cry 5 is in ontwikkeling bij Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio’s*, en is vanaf 27 februari 2018 verkrijgbaar.

 

Far Cry 5

VERGELIJK prijzen Far Cry 5


Als nieuwe junior hulpsherrif van het fictieve Hope County in Montana, ervaren spelers dat hun komst een jarenlange stille, maar gewelddadige staatsgreep door een fanatieke doomsday sekte, the Project at Eden’s Gate, in versnelling zet. Overrompeld en meegesleept in een machtsstrijd, moeten spelers de plannen van de sekte ontwrichten en het verzet helpen om Hope County’s gemeenschap en zichzelf te bevrijden.

 

Belegerd en afgeschermd van de rest van de wereld, bundelen spelers hun krachten met inwoners van Hope County en vormen ze het verzet. De strijd brengt spelers naar unieke locaties in Hope County, die verschillende gameplay-ervaringen bieden. Spelers besturen gedurende hun reis onder andere vliegtuigen tijdens luchtgevechten met sekteleden boven Big Sky Country. Bij het opsporen van sekteleden en het verzamelen van overlevingsmiddelen reizen spelers door akkers, bossen, bergen en rivieren, en kruipen zij achter het stuur van iconische muscle cars, ATV’s, boten en meer. Voertuigen zijn tevens handig als bescherming tegen aanvallen van wilde dieren, maar zijn ook de ideale manier om te ontsnappen als het even niet gaat zoals gepland.

Om de sekte neer te halen, moeten spelers gebruikmaken van elk wapen dat ze kunnen vinden, waaronder geweren en granaten, maar ook handwapens zoals een sloophamer of een honkbalknuppel. Daarnaast kunnen spelers ‘Guns for Hire’ rekruteren uit een groot aantal personages, of zelfs ‘Fangs for Hire’, speciale dieren zoals beren en poema’s waarmee je jouw speelstijl aanvult. Spelers kiezen zelf hoe ze een situatie benaderen en hoeveel chaos ze veroorzaken. Far Cry 5 brengt ook de Map Editor terug, waarmee spelers nieuwe en eindeloze speelwerelden kunnen creëren. De Map Editor bevat nieuwe opties die een extra dimensie aan de door fans gecreëerde content toevoegen. Meer details hierover volgen binnenkort.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Far Cry 5

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden