Alle Nieuws

Project CARS 2 toont behind-the-scenes-video met McLarens 'chief test-driver'

door UC52
17-05-2017 07:59
Geen reacties

Slightly Mad Studios en Bandai Namco hebben het eerste deel van een zesdelige filmserie onthuld, dat laat zien hoe elke auto in Project CARS in samenwerking met coureurs wordt ontwikkeld. Patrick Long, Chris Goodwin, Tommy Milner, en Vaughn Gittin Jr. zijn maar een paar van de race-sterren die in deze video’s te zien zijn.
 

Project Cars 2

VERGELIJK prijzen Project Cars 2


Deze 6 nieuwe films komen uit gedurende de lente en zomer van 2017. Ze bevatten intieme blikken achter de schermen, en laten zien hoe wereldberoemde coureurs en testrijders meewerken aan de in-game besturing en de ‘feel’ van de voertuigen in Project CARS 2.

Vandaag is de eerste film uitgebracht: ‘Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’. Hierin zie je de ontwikkeling van de nieuwe McLaren 720S, en hoe McLaren’s ‘chief test-driver’, Chris Goodwin,  werkt aan de in-game development van de supercar. Uiteindelijk kan alleen Goodwin de in-game besturing van de 720S goedkeuren, en dat betekent dat technici van overal ter wereld moeten worden ingevlogen voor één laatste crunch test-sessie. Zal Goodwin “zijn” auto goedkeuren?
 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Project Cars 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden