Alle Nieuws

Fallen Ghosts, de tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, vanaf 30 mei beschikbaar

door UC52
15-05-2017 17:33
Geen reacties

De tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Fallen Ghosts, is voor spelers met een Season Pass vanaf 30 mei beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De uitbreiding zal een week later, op 6 juni, voor alle overige spelers verkrijgbaar zijn voor €14,99.

 

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

VERGELIJK prijzen Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

 


Fallen Ghosts speelt zich af na de val van het Santa Blanca kartel. Nu Unidads militaire kracht de controle over Bolivia niet meer kan handhaven, heerst er een burgeroorlog in het land. Om de orde te herstellen werft Unidad kartelleden, veteranen, huurlingen en criminelen uit nabijgelegen landen als vrijwiligers. Samen vormen ze een nieuwe speciale eenheid: Los Extranjeros, met de opdracht om alle Amerikaanse agenten op te sporen en te elimineren.

 

 

In deze chaotische situatie hebben de Ghosts een laatste missie: de resterende CIA leden en Amerikaanse burgers uit het land evacueren. Terwijl ze op weg zijn naar een missie worden de Ghosts neergehaald, waardoor ze zich zonder externe ondersteuning in het midden van de jungle bevinden en geconfronteerd worden met dodelijke vijanden die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Deze elitesoldaten worden in vier klassen verdeeld:

-    Armored: Uitgerust met grote kogelvrije platen, zijn ze vooral dreigend op korte afstand.
-    Elite Sniper: Met hun speciale bewegingsdetector missen deze snipers geen enkel doelwit op lange afstand.
-    Jammer: Dankzij een storingsantenne in hun rugzak, kunnen ze drones neutraliseren en elektrische apparatuur verstoren.
-    Covert Ops: Met een prototype dat hen bijna geheel onzichtbaar maakt en een krachtige kruisboog, geven ze een nieuwe betekenis aan het woord ‘Ghost’.

De Fallen Ghosts campagne bevat 15 nieuwe missies waarin spelers vier nieuwe bazen moeten uitschakelen in drie verschillende regio’s. In de uitbreiding starten spelers met een nieuw personage op level 30 en zijn ze uitgerust met alle vaardigheden vanuit de hoofdgame. De level cap neemt toe van 30 naar 35 en spelers kunnen negen nieuwe vaardigheden vrijspelen.

Fallen Ghosts bevat eveneens zes exclusieve nieuwe wapens, variërend van assaults rifles en sniper rifles tot een kruisboog die met explosieve pijlen uitgerust kan worden.

Ook zijn de advanced en expert moeilijkheidsgraden aangepast om een nog grotere uitdaging te bieden. Door de HUD uit te schakelen, krijgen spelers de extreemste en meest tactische ervaring mogelijk in Ghost Recon Wildlands.

In Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ontdekken spelers een fictief Bolivia in de nabije toekomst, waarin ze de taak krijgen met alle nodige middelen een einde te maken aan het Santa Blanca drugskartel. Achter vijandelijke linies sporen ze doelwitten op en ontdekken ze nieuwe informatie door gebruik te maken van meer dan 60 voertuigen, waaronder auto’s, motorfietsen en helikopters. Om het kartel neer te halen moeten ze zich een weg banen naar El Sueño, Santa Blanca’s meedogenloze leider. Dit kan enkel door elke schakel één voor één neer te halen en allianties tussen drugsbaronnen en de corrupte overheid te verbreken. Een nieuwe PvP modus zal in de komende maanden beschikbaar zijn.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden