Alle Nieuws

Project CARS 2 onthult exclusieve Ultra Edition en nieuwe trailer

door UC52
11-05-2017 22:30
Geen reacties

Fans die een nog exclusievere ervaring zoeken in Project CARS 2, ‘s werelds meest geavanceerde en mooie racing game, kunnen naast de standaardeditie kiezen uit drie edities als zij de game pre-orderen. Slightly Mad Studios heeft een extreem scherp oog voor detail, en dit blijkt ook uit de drie Pre-order Editions voor Project CARS 2. 
 

Project Cars 2

VERGELIJK prijzen Project Cars 2

 


•    LIMITED EDITION: De volledige game, Sticker Sheet, Steelbook™, en de exclusieve Japanese Cars Pack-DLC. Hierin zitten vier auto’s van Japanse fabrikanten Honda and Nissan: twee race-auto’s race cars met opvallende skins, een conceptauto and een road car. Deze limited edition heeft dezelfde prijs als de Standard Edition, en is verkrijgbaar vanaf €69,99 op PS4 & Xbox One, en vanaf €59,99 op PC.

•    COLLECTOR’S EDITION: Bevat alles uit de Limited Edition, maar ook nog de Esport Live VIP Pass, een Art Book, modelauto van de McLaren 720S (Diecast in een exclusieve SMS-R Stealth Satin-skin) op schaal 1/43, de Season Pass, en de Motorsport Pack-DLC*. Deze heeft een retailprijs van €159,99 voor PS4 & Xbox One, en €149,99 voor PC.

•    ULTRA EDITION: Dit is de meest exclusieve Project CARS-editie ooit gemaakt, en is een absolute ‘must have’ voor alle Project CARS 2-fans. Hiervan worden maar 1000 exemplaren gemaakt. Het bevat alles uit de Collector’s Edition, behalve het 1/43 McLaren 720S-schaal model. Deze wordt namelijk vervangen door een 1/12 Resin McLaren 720S-model (in SMS-R Stealth Satin-skin). De Ultra Edition bevat ook een gesigneerde poster, een individueel genummerde Snapback-cap, en een McLaren schetsboek. Dit schetsboek is gemaakt in samenwerking met McLaren en volgt de ontwikkeling van de 720S (de opvolger van de 650S), van het bedenken tot het ontwerpen en fabriceren. De Ultra Edition is verkrijgbaar vanaf €429,99 voor PS4 & Xbox One, en €419.99 voor PC.

 

 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Project Cars 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden