Alle Nieuws

De nieuwe Gundam: Versus komt dit najaar naar de Playstation 4

door _TheGamer_
28-04-2017 11:04
Geen reacties

Bandai Namco Entertainment heeft aangekondigd een nieuwe Gundam-game uit te brengen: Gundam: Versus. Dit spel komt dit najaar uit op PlayStation 4 in Europa:
 

Gundam Versus

VERGELIJK prijzen Gundam Versus


 

Gundam is een wereldberoemde animefranchise waarin robots het tegen elkaar opnemen. De game Gundam Versus brengt de franchise voor het eerst naar PlayStation 4, en is exclusief voor deze console ontwikkeld. In Gundam Versus speel je met verschillende Mobile Suits die zijn uitgerust met eigen wapensystemen, en nieuwe opties bieden voor mobiliteit om je tegenstanders te slim af te zijn. Online matchmaking wordt uitgerold op wereldwijde servers, dus neem het tegen de rest van de wereld op in twee-tegen-twee en drie-tegen-drie team battles.

In battle kun je je uitleven met snelle melee-actie en een grote selectie Offline en Online gamemodes, met meer mogelijkheden voor technische en strategische gameplay. Zo kun je Striker support characters inzetten om je in het heetst van de strijd te helpen. Kies één van de twee Burst Systems: Blaze Gear of Lightning Gear. Deze hebben andere eigenschappen, die bijvoorbeeld je melee-vaardigheden verbeteren of je lock-on range vergroten.
 

Vergelijk prijzen  Gundam Versus

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden