Alle Nieuws

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC nu verkrijgbaar

door UC52
18-04-2017 17:55
1 Reacties

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum, het tweede DLC Map Pack, is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4. Continuum is ontwikkeld door Infinity Ward en wordt gepubliceerd door Activision. Het pakket voorziet in vier nieuwe maps, inclusief de terugkeer van Rust, één van de populairste maps uit Modern Warfare 2. Deze is opnieuw gemaakt voor een nieuw generatie, met een ultramodern design. Het nieuwe DLC-pakket bevat ook “Shaolin Shuffle”, een nieuwe zombie-ervaring in het New York van de jaren ’70 met actrice Pam Grier als nieuwkomer in de cast.
 

Turista
Turista is een luxe spa en resort, gevestigd midden in het reusachtige skelet van een eeuwenoud wezen. Turista biedt prima sniperplekjes langs de majestueuze, centrale waterval, maar ook krappe inferieuren voor fans van close-quarter combat en een three-lane design dat tegemoetkomt aan uiteenlopende speelstijlen. 

Scrap
Scrap verplaatst spelers naar een verlaten vuilnisbelt op de maan en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en tactische weggetjes, geschikt voor gevechten op zowel korte als lange afstand. 

Archive
Snelle, hectische gevechten zetten de toon in Archive, een post-futuristische art gallery waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes van deze grote three-lane style map. 

Excess 
Deze map bevindt zich bovenop een luxe penthouse in een uitgestrekte futuristische metropool. Excess is als kleine, ronde map gebaseerd op de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2, en wederom goed voor intense, snelle gevechten.

Shaolin Suffle
Het nieuwe spannende hoofdstuk van de zombie-ervaring markeert de terugkeer van Willard Wyler, de mysterieuze en schurkachtige filmregisseur. Dit keer heeft Wyler de vier helden opgesloten in een neiuwe horrorfilm, spelend in de onvergetelijke discosfeer van de jaren '70. Spelers gaan de strijd aan met geheel nieuwe soorten zombies op diverse locaties in New York, inclusief metro’s, flitsende nachtclubs en een martial arts dojo die wordt geleid door de  “Shaolin Sister”. 

Pre-order Call of Duty: Infinite Warfare's tweede DLC pack, Continuum, vanaf 18 april beschikbaar voor PS4.


Screenshots Call of Duty: Infinite Warfare: Continuum Multiplayer Trailer:
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Duty Infinite Warfare

Reacties / Vragen (1)

  1. UC52

    De CoD serie is net als FIFA geworden. Telkens maar een paar kleine aanpassingen en de serie maar uitmelken. emoticon_straight_face

    7d, 12:52
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden