Alle Nieuws

Nieuwe informatie over vele games voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS

door _TheGamer_
13-04-2017 13:42
1 Reacties

Nintendo heeft vandaag meer bekendgemaakt over Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en ARMS voor de Nintendo Switch, evenals Hey! PIKMIN, Ever Oasis en diverse nieuwe Kirby-games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, tijdens een gloednieuwe Nintendo Direct. In de videopresentatie kwamen ook een aantal third-party games aan bod, waaronder Minecraft: Nintendo Switch Edition en Disgaea 5 Complete voor de Nintendo Switch, en Culdcept Revolt voor de Nintendo 3DS.

Dit zijn enkele hoogtepunten uit de video:


Nintendo Switch:

 • ARMS: wordt uitgebracht op 16 juni, exclusief voor de Nintendo Switch. Op die dag worden er ook speciale neongele Joy-Con-controllers en Joy-Con-polsbandjes uitgebracht, evenals een bundel met twee Joy-Con-AA-batterijboosters.
   
   
 • Splatoon 2: komt uit op 21 juli, exclusief voor de Nintendo Switch. Op die dag worden er ook drie nieuwe Splatoon-amiibo-figuurtjes uitgebracht: nieuwe versies van het Inkling-meisje, de Inkling-jongen en de Inkling-inktvis (apart verkrijgbaar). Die amiibo bieden toegang tot speciale uitrustingen in de game. Als je deze nieuwe amiibo (of amiibo-figuurtjes die eerder zijn uitgebracht in de Splatoon-serie) gebruikt, verschijnt het amiibo-personage in de game als vriend. Als je vriendschap sluit met een amiibo-personage, onthoudt hij of zij je favoriete wapens, uitrusting, outfits en instellingen. Dat is erg handig als je Grondoorlog (Turf War) gaat spelen bij een vriend thuis!
   
   
 • Mario Kart 8 Deluxe: op 28 april wordt uitgebracht, kunnen spelers al meteen aan de slag met meer coureurs, karts en circuits dan in enige andere Mario Kart-game. Tot wel acht spelers kunnen lokaal via een draadloze verbinding* tegen elkaar racen of het tegen elkaar opnemen in de volledig vernieuwde gevechtsstand. Via een lokale netwerkverbinding** of online* kunnen maximaal twaalf spelers*** samen spelen.
   
 • Ultra Street Fighter II: The Final Challengers: de game komt op 26 mei uit voor de Nintendo Switch en bevat naast de klassieke personages twee nieuwe vechters: Evil Ryu en Violent Ken. Daarnaast kunnen spelers in de stand Way of the Hado hun tegenstander in first-personperspectief bestoken met HADOKENS door middel van bewegingsbesturing. Er is ook een intense coöpstand* voor twee spelers waarin beide vechters één energiebalk met elkaar delen tijdens bloedstollende gevechten tegen de computer.
   
 • Project Mekuru (voorlopige titel): fans van actiegames voor meerdere spelers kunnen hun hart ophalen met Project Mekuru (voorlopige titel), dat deze zomer exclusief wordt uitgebracht in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. In deze grappige en razendsnelle game kunnen tot wel vier spelers lokaal of online** panelen omdraaien en tegenstanders wegspelen.
   
 • Minecraft: Nintendo Switch Edition: een van de populairste games aller tijden komt naar de Nintendo Switch. Het geliefde Super Mario Mash-Up Pack zit standaard bij deze versie van Minecraft, evenals een nieuwe multiplayerstand en besturingsmogelijkheden. Minecraft: Nintendo Switch Edition is vanaf 12 mei te koop in de Nintendo eShop en vanaf een latere datum in de winkels.
   
 • Twee Sonics, twee stijlen: in 2017 sprinten er twee nieuwe Sonic-games naar de Nintendo Switch. Sonic Forces is een moderne Sonic-game in 3D, waarin spelers snelheidsrecords laten sneuvelen met de blauwe egel, om de boosaardige Eggman een halt toe te roepen. Sonic en een geheimzinnige, nieuwe bondgenoot bundelen hun krachten zodra Sonic Forces deze winter wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Sonic Mania komt deze zomer uit. De game heeft klassieke 2D-graphics en bevat een heleboel nieuwe levels, evenals klassieke levels uit eerdere games uit de Sonic the Hedgehog-serie.
   
 • Disgaea 5 Complete is de ultieme versie van de vijfde game in de RPG-serie. Zowel de standaardversie als de limited edition van deze game is vanaf 26 mei verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Binnenkort is er een gratis demo van de game te vinden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
   
 • Meesterwerken van de NEOGEO: vanaf vandaag zijn er meer klassieke games van de NEOGEO te koop in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, waaronder ACA NEOGEO SAMURAI SHODOWN IV. In de toekomst worden er nog meer NEOGEO-games uitgebracht voor het systeem, zoals Fatal Fury en The King of Fighters ’99.
   
 • Puyo Puyo Tetris is een mix van twee klassieke puzzelgames. Deze puzzelgame voor vier spelers voor Nintendo Switch* verschijnt op 27 april in de Nintendo eShop en ligt op 28 april in de winkels. Wie de game van tevoren wil uitproberen, kan de gratis demo voor de game spelen, die nu verkrijgbaar is.
   

   
 • Monopoly for Nintendo Switch een van de beroemdste bordspellen aller tijden komt naar de Nintendo Switch. Tot wel zes spelers* kunnen het klassieke spel beleven als nooit tevoren met de HD-trilfunctie en kortere speelsessies, zodra Monopoly for Nintendo Switch deze herfst wordt uitgebracht.

   
 • Rayman Legends: Definitive Edition: de adembenemende, bekroonde platformgame wordt later dit jaar uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game biedt een exclusieve Kung Foot-ervaring voor één speler en toernooien voor maximaal acht spelers.
   
 • Fate/EXTELLA: The Umbral Star: deze game bevat speelbare personages uit meerdere Fate-games en drie compleet verschillende verhaallijnen. Fate/EXTELLA: The Umbral Star vormt de meest legendarische confrontatie in de serie tot nu toe. In de Nintendo Switch-versie zitten 35 betaalde DLC-kostuums die al eerder zijn uitgebracht, evenals een nieuwe Unshackled Bride-outfit. Deze spectaculaire actiegame komt op 21 juli uit voor de Nintendo Switch.

Meer games op komst: in de zomer en de nazomer komen er twee nieuwe games van THQ Nordic uit voor de Nintendo Switch: Sine Mora EX en de RPG Battle Chasers: Nightwar. Daarnaast wordt NAMCO MUSEUM ook deze zomer uitgebracht. Later dit jaar volgt de release van PAYDAY 2, een coöpgame voor vier spelers.

Zie de video voor de rest van de games voor de 3DS + Amiibo nieuws. 

Reacties / Vragen (1)

 1. UC52

  Ziet er goed uit! emoticon_smile

  12d, 21:58
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden