Alle Nieuws

Call of Duty Infinite Warfare: Continuum Multiplayer Trailer Tweede DLC Pack

door UC52
11-04-2017 19:57
Geen reacties

Infinity Ward en Activision hebben een nieuwe multiplayer trailer en screenshots geïntroduceerd voor Continuum, het tweede DLC map pack voor Call of Duty: Infinite Warfare. In de twee minuten durende video zie je de gevarieerde gameplay stijlen die het beste passen bij de verschillende maps. De screenshots laten de actie zien die je kunt verwachten in de nieuwe multiplayer maps en de nieuwe zombie ervaring 'Shaolin Shuffle'.

Turista
Turista is een luxe spa en resort, gevestigd midden in het reusachtige skelet van een eeuwenoud wezen. Turista biedt prima sniperplekjes langs de majestueuze, centrale waterval, maar ook krappe inferieuren voor fans van close-quarter combat en een three-lane design dat tegemoetkomt aan uiteenlopende speelstijlen. 

Scrap
Scrap verplaatst spelers naar een verlaten vuilnisbelt op de maan en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en tactische weggetjes, geschikt voor gevechten op zowel korte als lange afstand. 

Archive
Snelle, hectische gevechten zetten de toon in Archive, een post-futuristische art gallery waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes van deze grote three-lane style map. 

Excess 
Deze map bevindt zich bovenop een luxe penthouse in een uitgestrekte futuristische metropool. Excess is als kleine, ronde map gebaseerd op de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2, en wederom goed voor intense, snelle gevechten.

Shaolin Suffle
Het nieuwe spannende hoofdstuk van de zombie-ervaring markeert de terugkeer van Willard Wyler, de mysterieuze en schurkachtige filmregisseur. Dit keer heeft Wyler de vier helden opgesloten in een neiuwe horrorfilm, spelend in de onvergetelijke discosfeer van de jaren '70. Spelers gaan de strijd aan met geheel nieuwe soorten zombies op diverse locaties in New York, inclusief metro’s, flitsende nachtclubs en een martial arts dojo die wordt geleid door de  “Shaolin Sister”. 

Pre-order Call of Duty: Infinite Warfare's tweede DLC pack, Continuum, vanaf 18 april beschikbaar voor PS4.


Screenshots Call of Duty: Infinite Warfare: Continuum Multiplayer Trailer:
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Duty Infinite Warfare

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden