Alle Nieuws

Ontdek een griezelig nieuw avontuur in YO-KAI WATCH 2 voor de Nintendo 3DS

door _TheGamer_
07-04-2017 19:44
Geen reacties

De tweede golf van de Yo-kai-invasie landt vandaag in Europa met YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten voor de Nintendo 3DS-systemen. 
 

Yo-Kai Watch 2

VERGELIJK prijzen Yo-Kai Watch 2


Dit langverwachte vervolg bouwt voort op de populariteit van de eerste YO-KAI WATCH-game, die in Europa nog sneller een hit werd dan in Japan*, en is bedoeld voor zowel bestaande fans als spelers die voor het eerst de franchise proberen. Kids kunnen ook uitkijken naar seizoen 2 van de YO-KAI WATCH® tekenfilmserie, binnenkort te zien op Nickelodeon.

In de YO-KAI WATCH-serie schuilen mysterieuze krachten achter alledaagse problemen. Van altijd honger hebben tot teveel geld uitgeven of per ongeluk in de klas verklappen op wie je een oogje hebt: er zit zeer waarschijnlijk een ondeugende Yo-kai achter. Yo-kai zijn charmante, grappige, maffe figuren die je overal kunt vinden. Ze leven in het geheim tussen de mensen en hebben de gewoonte die een hoop maffe problemen te bezorgen – vaak met hilarische gevolgen. Spelers kunnen vriendschap met deze ondeugende Yo-kai sluiten door tijdens gevechten de juiste tactiek en het juiste voedsel te gebruiken. Zo kunnen ze tijdens hun epische avontuur rekenen op de hulp van zowel oude als nieuwe Yo-kai.

Nieuwsgierige spelers kunnen de maffe wereld van YO-KAI WATCH ongedwongen betreden door een gratis demo van YO-KAI WATCH 2 te downloaden in de Nintendo eShop.
 

Vergelijk prijzen  Yo-Kai Watch 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden