Alle Nieuws

Ultra Street Fighter 2 (II) The Final Challengers verschijnt op 26 mei voor de Nintendo Switch

door UC52
05-04-2017 13:10
Geen reacties

Beleef ‘de goede oude tijden’ waar en wanneer je maar wilt opnieuw in Ultra Street Fighter II: The Final Challengers. Deze game voor de Nintendo Switch verschijnt op 26 mei in de winkels. 

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers voert spelers terug naar waar het allemaal mee begon, maar dan inclusief nieuwe besturingsopties, diverse spelstanden, online-ondersteuning en de introductie van een Lite-besturing voor beginners. Zo kunnen vrienden het klassieke Street Fighter-gevoel op heel nieuwe manieren beleven. Wanneer het Nintendo Switch-systeem in zijn houder zit, kunnen twee vrienden de bijgeleverde Joy-Con-controllers eraf halen om op tv tegen elkaar te strijden, of juist samenwerken tegen de computer in Buddy Battle. Omdat spelers de Nintendo Switch overal mee naartoe kunnen nemen, kunnen ze hun vaardigheden nu ook tegen andere vechtspellenfans beproeven in cafés, op campings of op welke andere locatie dan ook. Zet het Nintendo Switch-systeem in de tafelstijl rechtop, geef een andere speler de tweede Joy-Con en de knokpartij kan beginnen.
 

Ultra Street Fighter 2 (II) The Final Challengers

VERGELIJK prijzen Ultra Street Fighter 2


Naast de 17 klassieke personages die terugkeren om te strijden in het tweede World Warrior-toernooi zijn er twee nieuwe vechtersbazen toegevoegd: Violent Ken en Evil Ryu. Violent Ken, die is gehersenspoeld door M. Bison, en Evil Ryu, de vorm die Ryu krijgt nadat hij is bezweken voor de duisternis, zijn perfect voor spelers die houden van een hoogst agressieve speelstijl. Zodra spelers hun favoriete personages hebben gekozen, kunnen ze hun vechtkunst beproeven in verschillende spelstanden:

 

  • In de spelstand Arcade moet een enkele speler 12 vechters verslaan om de World Warrior-kampioen te worden.
  • In Buddy Battle kunnen twee vrienden samenwerken in intense gevechten, waarbij ze nieuwe combo’s voor twee spelers kunnen gebruiken en tegenstanders van twee kanten kunnen aanvallen.
  • In Versus kan de speler lokaal tegen een vriend of de computer strijden.
  • Ga online en vecht tegen de beste spelers in klassementen of ‘casual’ gevechten.
  • Poets je oude vaardigheden op – of leer nieuwe acties – in de trainingstand
  • In de gloednieuwe spelstand genaamd Way of the Hado kunnen spelers in een uniek, eerstepersoons perspectief ervaren hoe het is om Ryu te zijn. Spelers kunnen de bewegingsbesturing gebruiken om als Ryu acties uit te voeren en zo een stortvloed aan vijanden vellen met zijn iconische Shoryuken (dragon punch), Tatsumaki Senpukyaku (hurricane kick) en zijn fireball supercombo, Shinku Hadoken.


Wie net met Street Fighter begint en het wil opnemen tegen meer ervaren spelers, heeft de optie om niet voor de Pro-besturing maar de Lite-besturing te kiezen. De Lite-besturing laat spelers speciale acties of supercombo’s uitvoeren door op het touchscreen of een enkele knop te drukken, terwijl de Pro-besturing alle klassieke knoppencombinaties vereist die bij ervaren spelers in de hersenen gegrift staan. De game ondersteunt ook de Nintendo-Switch-Pro-controller, deze wordt apart verkocht. 
 
Zowel beginners als gevorderden kunnen in stijl vechten met behulp van de Colour Editor die ze het kleurschema van hun favoriete personage laat veranderen voor de perfecte uitstraling. Spelers kunnen ook kiezen voor een moderne weergave met hd-beelden of voor de klassieke weergave die Street Fighter II precies als in de speelhallen in beeld tovert. De herhalingsfunctie laat spelers hun favoriete lokale wedstrijden opnieuw beleven of hun beste combo’s aan andere spelers tonen. Wie even een pauze wil inlassen kan tussen de gevechten door een bezoekje brengen aan de gallery, met meer dan 1.400 gedetailleerde illustraties uit de hele Street Fighter-geschiedenis, afkomstig uit het Street Fighter Artworks: Supremacy-boek dat niet langer wordt gedrukt.
 
Beproef je vechtkunst waar je maar wilt in Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, vanaf 26 mei verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
 

Vergelijk prijzen  Ultra Street Fighter 2 (II) The Final Challengers

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden