Alle Nieuws

Prey Nieuwe video vrijgegeven: ‘Only Yu Can Save the World’

door _TheGamer_
27-03-2017 15:53
Geen reacties

In Prey ben je de enige – en laatste – hoop van de mensheid. Maar wie ben je eigenlijk? Welke krachten, vaardigheden en wapens beschik je over? Welke keuzes zal je maken? En wat is er aan boord van Talos I? Kom een antwoord op al deze vragen en meer te weten in de nieuwe video, genaamd  ‘Only Yu Can Save the World’:

Prey (2016)

VERGELIJK prijzen Prey (2016)


Kruip in het TranStar-uniform van Morgan Yu en vecht, gebruikmakend van badass wapens en krachten, tegen de aliens die het ruimtestation hebben geïnfesteerd om de mensheid te redden. Maar terwijl je de wereld behoedt van hetgeen op Talos I aan boord zit, ben je ook op zoek naar je eigen identiteit. Ook jij bepaalt wie Morgan is door keuzes te maken en bepaalde acties te ondernemen. Beslis je de overlevenden aan bood van Talos I te redden? Kies je ervoor om over meer alienkrachten te beschikken – en je eigen menselijkheid aan te passen? En, om toch de basis niet te vergeten, hoe zal je trachten te overleven met de dodelijke Typhon-aliens die je constant op de hielen zitten? Elke beslissing die je maakt heeft het potentieel een invloed te hebben op het verdere verloop van de game. Surf zeker naar Bethesda.net voor meer details.

Prey is de langverwachte first-person sci-fi action game van Arkane® Studios – ontwikkelaar van de prijswinnende Dishonored-serie waaronder 2012’s 'Game of the Year' en diens geprezen opvolger, Dishonored 2. De game verschijnt wereldwijd op vrijdag 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Prey (2017)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden