Alle Nieuws

Prey (2017) Nieuwe video‘s vrijgegeven

door UC52
19-03-2017 21:00
Geen reacties

Nieuwe video vrijgegeven – ‘Mimic Madness’

Bethesda heeft een nieuwe gameplay-video vrijgegeven voor Prey genaamd ‘Mimic Madness’. In deze video krijg je enkele manieren te zien hoe je de Mimic-krachten kan gebruiken om het op te nemen tegen de aliens die Talos I hebben overgenomen:  

 

Een van de eerste alienkrachten die je aanleert, is Mimic Matter. Deze kracht, gekregen van Mimic Typhon, stelt je in staat gelijk welke vorm van iets aan boord van Talos I aan te nemen. Je begint klein – een koffietas, theepot, lamp, banaan – maar geleidelijk aan naarmate je de kracht van de nodige upgrades voorziet, zal je in meer complexe objecten kunnen transformeren, zoals security turrets en zelfs Operator robots.

Nieuwe video vrijgegeven – ‘TranStar’s Typhon Research’

Bethesda heeft een nieuwe video vrijgegeven voor Prey, genaamd ‘Typhon Research’. Bekijk de video vanuit de archieven van TranStar Corporation’s Typhon Research Team en kom meer te weten over het alienras dat het ruimtestation heeft geïnfesteerd:  

  

In Prey ontwaak je aan boord van Talos I, een ruimtestation in een baan rond de maan in het jaar 2032. Jij bent de sleutel in een onderzoek naar het definitief omvormen van de mensheid – maar de zaken liepen vreselijk verkeerd. Het ruimtestation werd aangevallen door vijandige aliens waardoor er nu op jou wordt gejaagd. Aan jou nu om, terwijl je de duistere geheimen van Talos I ontdekt en meer over je eigen verleden te weten komt, te overleven met alles wat je aan boord kan vinden, je verstand, wapens en telekinetische vaardigheden om de Typhon alien te verslaan.

Prey is de langverwachte first-person sci-fi action game van Arkane® Studios – ontwikkelaar van de prijswinnende Dishonored-serie waaronder 2012’s 'Game of the Year' en diens geprezen opvolger, Dishonored 2. De game verschijnt wereldwijd op vrijdag 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Klik hier om de prijzen te vergelijken van PREY.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Prey (2017)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden