Alle Nieuws

Call of Duty Infinite Warfare Sabotage DLC nu naast PS4 ook verkrijgbaar op Xbox One en PC

door UC52
03-03-2017 21:07
1 Reacties

Sabotage, het eerste DLC Map Pack voor de game, biedt vier nieuwe multiplayer maps, inclusief een nieuwe versie van de populaire map uit Modern Warfare 2, Afghan

2 maart 2017 – Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage, het eerste DLC pack voor de game, is nu verkrijgbaar op Playstation4, Xbox One en PC. Sabotage levert vier vette nieuwe maps, inclusief één van Call of Duty's populairste maps uit Modern Warfare 2, Afghan. Deze is opnieuw vormgegeven voor een nieuwe generatie. Het nieuwe DLC pack bevat ook "Rave in the Redwoods", het nieuwe hoofdstuk in de Call of Duty: Infinite Warfare zombie-ervaring die het macabere verhaal voortzet en spelers meeneemt naar een nieuw decennium: de jaren ’90.

Rave in the Redwoods voert fans door een nieuwe verhaallijn die speelt rond een verlaten zomerkamp bij een meer. De vier speelbare personages uit het originele verhaal zijn terug, met ingesproken stemmen van dezelfde acteurs, maar met nieuwe, over-the-top rollen uit de jaren ’90, inclusief de "Hip Hop Wannabe", "Kandi Raver", "Grunge Rocker", en "Westside Gangsta". Willard Wyler, de raadselachtige en schurkachtige filmregisseur, heeft de helden opnieuw opgesloten in een macabere horrorfilm, waarin ze moeten strijden tegen zombie ravers die het kampterrein in een techno-nachtmerrie hebben veranderd.


Naast de zombie-content van Rave in the Redwoods, biedt Sabotage ook toegang tot vier nieuwe multiplayer maps:

 

Renaissance verplaatst spelers naar Noord-Italië, waar ze slag leveren in de nauwe straten van Venetië, omringd door klassieke architectuur en gebouwen. De map moedigt aan tot continue actie door de kanalen en wijken van deze iconische stad.

Noir is een duistere, grimmige stad, geïnspireerd door een futuristisch Brooklyn bij nacht. Het is een klassieke three-lane map tegen de achtergrond van een dystopische toekomst. Noir kenmerkt zich met vele cafés en parken rondom het brute oorlogsgebied in het centrum. Neon is een virtueel trainingscentrum ontworpen voor stadsgevechten. Neon is een uniek, digitaal gevechtsgebied waarin auto’s en andere structuren zomaar verschijnen en verslagen vijanden in honderden pixels verdwijnen. De zichtlijnen in de middelste laan zijn favoriet bij lange-afstands spelers, terwijl de rand van de map zich leent voor snelle counteraanvallen en close-quarter actie.

Dominion is een nieuwe versie van de klassieke map Afghan uit Modern Warfare 2, dit keer gelegen op Mars. Dominion behoudt alle belangrijke kenmerken en gameplay van het origineel, alleen draait alles dit keer om het neergestorte schip in het midden. Er zijn ook aanpassingen die spelers hun voordeel laten doen met het nieuwe bewegingssysteem van Infinite Warfare.
 

Screenshots Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC:

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Duty Infinite Warfare

Reacties / Vragen (1)

  1. _TheGamer_

    Very nice!

    19d, 10:27
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden