Alle Nieuws

Grote gratis update vandaag voor Total War: Warhammer, deel 2 is in de maak

door UC52
02-03-2017 17:22
1 Reacties

Het is een enorm succesvol eerste jaar voor CA's ambitieuze Total War: WARHAMMER trilogie, met een ongelooflijke lancering gevolgd door maanden van DLC en gratis content die ervoor zorgt dat het Warhammer continu nieuw aanvoelt. Vandaag is het hoogtepunt van deze eerste fase met de gratis upd met Bretonnia, de achtste speelbare race van nobele ridders en smerige boeren.  

"We zijn aan het afronden van deel één met een knal, en daarvoor een grote dank aan onze spelers", aldus Rob Bartholomew, Marketing directeur. "Dankzij de succesvolle verkopen van onze DLC kunnen we meer middelen inzetten voor de gratis content releases. Niet alleen dat, we hebben nu ook het vertrouwen om de opkomende 2 delen van Warhammer van groter content te voorzien." 

Wij willen de meest ongelooflijke fantasy-trilogie mogelijk maken en met Bretonnia, brengen wij onze tijd in de ‘Old World’ tot een einde. Productie op het vervolg van TW: Warhammer deel 2 is al enige tijd aan de gang en is nu een belangrijke focus voor de studio. Het is tijd om te reizen naar nieuwe landen en het ontdekken van nieuwe rassen.".

Ondertussen is onze op historische gebaseerde team ook aan het werk aan een grote triple-A-titel in een tijdperk dat we nog niet eerder hebben bezocht. Meer dan 1,2 miljoen mensen spelen Total War elke maand, met de meerderheid die onze eerder uitgebrachte Total War delen spelen. 

Vandaag is ook de lancering van de Total War: WARHAMMER- Old World Editie, die bestaat uit de oorspronkelijke game, Bretonnia en een exclusieve novelle. Het is het perfecte start punt voor iedereen nog om zich te verdiepen in de wereld van Warhammer.
 

Trailer Eerste Gameplay-Trailer

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Total War Warhammer

Reacties / Vragen (1)

  1. UC52

    Dit stukje "Ondertussen is onze op historische gebaseerde team ook aan het werk aan een grote triple-A-titel in een tijdperk dat we nog niet eerder hebben bezocht." Kan niet wachten! emoticon_smileemoticon_smile

    18d, 09:22
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden